skip to Main Content
De Nederlandse Club Tarragona viert vijfjarig jubileum

De Nederlandse Club Tarragona viert vijfjarig jubileum

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vijfjaar1TARRAGONA – Het is alweer vijf jaar geleden dat een groep Nederlanders die woonachtig zijn aan de Costa Dorada besloten om een club op te richten voor alle inwoners van de Tarragona provincie. Daar waar de leden eerst uit de populaire badplaatsen kwamen blijkt na vijf jaar dat er overal in de regio Nederlanders woonachtig zijn.

Op 15 maart 2015 zal de Nederlandse Club Tarragona (NCT) haar vijfjarig bestaan vieren met een lustrumfeest. Meestal organiseert de NCT zo rond half tot eind maart een typische Catalaanse Calçotada maar dit jaar wordt dat gecombineerd met het vijf jarig bestaan feest.

De Nederlandse Club Tarragona nodigt dan ook alle leden uit om bij deze viering aanwezig te zijn en uiteraard zijn buitenstaanders evengoed van harte welkom! Het feest biedt Calçotada, BBQ, live muziek, gezelligheid onder veel Nederlanders uit het gebied en omstreken, op een bijzondere plaats. Ook voor de kleintjes zijn er natuurlijk activiteiten.

Noteer dus alvast de datum in uw agenda en kom gezellig meedoen: 15 maart 2015

Aanmelden is echter wel verplicht en kan bij Lonneke: lonnekekupers@nctarragona.com of via +34 635 785 678

De plaats van het feest is de “Mas Montbrio Belvedere” in Cambrils, Tarragona

Kosten leden: €20 per volwassene, €10 per kind tot 12 jaar
Kosten niet leden: €27,50 per volwassene, €12,50 per kind tot 12 jaar

Voor meer informatie, bezoek de website www.nctarragona.com en kijk bij de Evenementenkalender.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken