skip to Main Content
Villa Xenofilia : luxe vakantiegenot voor iedereen !

Villa Xenofilia : luxe vakantiegenot voor iedereen !

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

villa-1Villa Xenofilia : topservice en luxe vakantiegenot voor iedereen !

Villa Xenofilia verhuurt met groot succes schitterende luxe (aangepaste) vakantievilla´s met verwarmd zwembad en vele faciliteiten in de Marina Alta, het fraaie noordelijk gedeelte van de Costa Blanca. De geliefde villa´s in Moraira en Javea worden het hele jaar door volgeboekt. Vraag is, hoe komt dit ?

Ontstaan Villa Xenofilia

villa-2De geschiedenis van het bedrijf, sinds 2011 geregistreerd in de kamer van Koophandel in Amserdam, gaat terug tot 1992. In dat jaar werd het huis Xenofilia gebouwd door het bouwbedrijf Imagen Residencias in Moraira. De luxe vakantievilla, met verwarmd zwembad en voorzien van vele faciliteiten, is vanaf het begin uitsluitend bedoeld voor de verhuur, en werd sindsdien, tot op de dag van vandaag, altijd volgeboekt, het hele jaar door. Aangetrokken door dit succes sloten zich meerdere eigenaren van huizen, eveneens gebouwd en onderhouden door Imagen Residencias, aan bij Xenofilia. Dit leidde tot de oprichting van het verhuurbedrijf van luxe vakantiehuizen in Spanje ,Villa Xenofilia.

villa-3Fraaie vakantievilla´s in een perfecte staat

Het succes van Xenofilia is terug te voeren op een aantal bijzondere kwaliteiten.
Het bedrijf beschikt over zeven ideaal gelegen aangepaste vakantievilla´s met verwarmd zwembad en tal van faciliteiten zoals een tennisbaan, ping-pong en voetbaltafel, op maximaal 5 minuten rijden van het dorp en strand. Fraaie architectuur, en een perfecte staat van onderhoud zijn de kenmerken van de huizen.

Topservice dankzij een uniek concept

Naast genoemde kwaliteiten, is de huurder verzekerd van topservice, mogelijk gemaakt door het feit dat het beheer en onderhoud van de villa´s, klantenwerving en ontvangst van de huurder in één hand zijn.
De huurder heeft vanaf het eerste moment contact met een éen persoon die hem ook zal ontvangen in de gehuurde villa, zijn wensen en het huis tot in details kent.
Mocht er zich een probleem voordoen tijdens het verblijf dan kan de contactpersoon terug vallen op de bouwer of verbouwer van het huis, wiens vakmensen altijd oproepbaar zijn, snelle vakkundige service verzekerd, een uniek concept.

Aangepaste vakantiehuizen met zorg

villa-4Met de bouw van Villa Xenofilia V kwam er een nieuwe dimensie in de toenmalige groep van particulieren. De imposante villa in Ibiza stijl is gebouwd voor de ontvangst van rolstoelers, de eigenaar heeft een invalide zoon. Dit betekent, drempelloos, brede deuren, ruime vertrekken, een aangepaste badkamer en een helling in het verwarmde zwembad, zodat er met de rolstoel in het verwarmde zwembad gereden kan worden.
Vervoer bleek echter een onneembare vesting voor mogelijke klanten waarop een aangepaste bus werd aangeschaft voor het ophalen van de huurders vanaf de vliegvelden en de bus is tevens te huur voor de duur van het verblijf. Dit in combinatie met thuiszorg, de aanwezige hulpmiddelen in de villa en kennis van problematiek rond mindervaliden door de contactpersoon, maakte de aangepaste vakantie mogelijk en werd speerpunt van het bedrijf. Inmiddels zijn vijf van de zeven villa´s in meer of mindere mate rolstoel toegankeljk en aangepast. Gezien de toenemende vraag is het streven dit voor alle huizen te realiseren.

Credo Villa Xenofilia

Met deze ontwikkeling zijn luxe, privacy en heel veel spaanse zon toegankelijk voor anders validen in een prachtige omgeving, Dus ook voor mensen voor wie dit vanwege hun gesteldheid voorheen praktisch onmogelijk was. Het credo Villa Xenofila luidt dan ook , topservice en luxe vakantiegenot voor iedereen !

Bezoek de website: www.xenofilia.com
Telefoon:  0034 646 141 424

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken