skip to Main Content
Politie arresteert 69-jarige man voor het doodschieten van twee honden in Sevilla

Politie arresteert 69-jarige man voor het doodschieten van twee honden in Sevilla

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SEVILLA – De politie van het zuid Spaanse Sevilla heeft in de gemeente Bormujos een 69-jarige inwoner aangehouden die gezien wordt als de schutter die twee honden heeft doorgeschoten. De man wordt ervan verdacht niet alleen dodelijke schoten te hebben gelost op de honden maar ook op de eigenaar die met zijn honden wandelde.

Blijkbaar was de schutter een jager en verveelde hij zich omdat hij geen konijnen of wild vond om op te schieten waarna hij besloot op de loslopende honden te schieten. Toen de politie ter plaatse was vonden agenten een schutters plaats en de lege hulzen waarna men achter de identiteit van de schietgrage jager kon komen. De man had verschillende licenties voor diverse wapens en had een vergunning om te jagen.

De wandelaar van de honden vertelde de politie dat hij aan het wandelen was met twee honden, een podenco en waterhond die hij maanden weken geleden uit een asiel had gered, toen de kogels hem om de oren vlogen waarbij er bijna een been van de man werd geraakt. Nadat de eigenaar van de hond op de grond was gaan liggen en er geen schoten meer waren, besloot hij de honden te roepen maar die vond hij later dood aan. De man zag in de verte een auto wegrijden en besloot de politie te bellen waarna men achter de identiteit van de schutter kon komen. De vraag is nu, wat gaat er gebeuren met de schietende jager?

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 10 reacties
 1. Niet moeilijk zelfde straf als 2 mensen vermoorden, niet toch !
  Had niet in die eigenaar, die een zeer goede daad gedaan had die 2 diertjes te adopteren, zijn plaats willen zijn. Je zou er nachtmerries van krijgen.
  En de arme sukkeltjes gingen nu een mooi leven tegemoet dat door een lafaard werd beëindigd.

 2. Weer een voorbeeld van agressie en dit keer van een “gefrustreerde” jager,misschien is hij wel kwaad omdat het voorstel van de P.P is afgewezen voor de wet (zie artikel van een paar dagen geleden..)En inderdaad Corrie,ALS ze hem te pakken krijgen,de gevangenis in en/of vrijwilligers werk laten doen in een asiel of “dodingsstation” maar dan alleen om de uitwerpsels van de honden te laten opruimen en op water en brood!!!!

 3. Vreselijk zeg voor de wandelaar waar ook op is geschoten en helemaal voor zijn twee honden ! En natuurlijk moet deze jager worden gearresteerd en bestraft, hij mag hij niet zomaar mee wegkomen !

 4. Bormujos is een eigen gemeente en heeft zijn eigen policia local of wat ook wel gezegd wordt Policia municipal.
  Bormujos ligt wel in de provincie Sevilla maar daar liggen nog veel meer grote plaatsen in.

 5. Wat een verschrikkelijke man.de jagers moeten gewoon aangepakt worden voor het leed dat ze onder de honden veroorzaken.
  Misselijk makend.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by