skip to Main Content
51-jarige Belgische motorrijdster omgekomen bij ongeval Alicante
Voorbeeldfoto / 123rf

51-jarige Belgische motorrijdster omgekomen bij ongeval Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Op maandag is een 51-jarige Belgische vrouw om het leven gekomen tijdens een verkeersongeval ter hoogte van de gemeente Agost in de provincie Alicante. De Belgische zat op een motor maar reed door nog onbekende oorzaak tegen een vangrail.

Het dodelijke ongeval gebeurde maandag rond 14.45 uur op de CV-827 weg ter hoogte van km 5,8 in de gemeente Agost. De vrouw reed op een Yamaha 1.100 en reed links van de weg af tegen de vangrail waarbij ze de klap niet overleefde.

Het ambulancepersoneel kon niets meer doen en de vrouw overleed ter plaatse en was op slag dood. De Belgische was op vakantie en reed samen met vrienden die op verschillende andere motoren reden op de weg.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken