skip to Main Content
Eigenaren Goldcar rent-a-car bouwen wolkenkrabber in Benidorm
Alicante Plaza

Eigenaren Goldcar rent-a-car bouwen wolkenkrabber in Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – De eigenaren van de Spaanse autoverhuurder Goldcar gaan een nieuwe wolkenkrabber bouwen in Benidorm. De broers Juan en Pedro Alcaraz noemen het 36 verdiepingen aan de Avenida Villajoyosa gelegen hoge gebouw ‘Benidorm Beach’. De wolkenkrabber zal 220 appartementen hebben waarvan reeds 25% verkocht is, aldus de eigenaren van het gebouw.

‘Benidorm Beach’ is 36 verdiepingen hoog en zal 220 appartementen krijgen. Deze worden verkocht met prijzen tussen de 195.000 en 320.000 euro. In slechts twee maanden tijd heeft men reeds 25% van de 220 appartementen verkocht, het merendeel goedkoopste flats. Maar dat succes zal nu al leiden tot een prijsverhoging van 5%.

Er zijn onder de kopers veel nieuwe eigenaren uit Scandinavische landen maar er zijn ook enkele Spanjaarden die een appartement hebben gekocht. Het merendeel daarvan zal zijn voor de vakantie en als tweede woning.

De appartementen zijn dichtbij het Poniente strand gelegen in een van de rustige delen van Benidorm. De verantwoordelijke voor het bouwen van deze nieuwe wolkenkrabber is Alibuilding, een bedrijf welke reeds diverse andere gebouwen heeft geplaatst in Calpe en andere kustgemeenten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 14 reacties
 1. 1x gehuurd bij deze firma, geen extra verzekering genomen omdat ik die via de onderverhuurden had.
  Bij inleveren krasje op de wieldop (was het er al of niet? Ophaalzone Alc is te donker om dit te controleren)
  waarvoor ze 150€ aanrekende. Verzekering van de onderverhuurden heeft dit wel terugbetaald, maar dit bedrijf is gewoon Mafia. Ik raad iedereen af daar ooit te huren.

 2. Inderdaad niet te vertrouwen .Aanrekenen van verzekering die ik niet nodig heb,diesel auto leveren :dus dieseltaks aanrekenen !Protest niet mogelijk want de balie ging sluiten en wij hadden geen auto.Op gepast met die mannen!

 3. Nu weten we waarom er bij de huur van een auto altijd onvoorziene extra kosten betaald moesten worden bij dit bedrijf. Enkele keren zelf en met vrienden meegemaakt. Voor velen met deze ervaring: nooit geen Goldcar meer. Ze waren ook al eens zeer negatief op de TV in Nederland.

  1. Adriaan,

   volledig met je eens het zijn oplichters. Berlingo gehuurd (Die ik al zelf jaren in Nederland reed er gaat maximaal 55 liter in de tank) er werd door hun afgetankt
   bij het naast hun gelegen tankstation. Wij kregen de afrekening tot onze grote verbazing ging er 93 liter in de tank en werd ons 124,00 euro in rekening gebracht.
   Protesteren helpt niet want de baliemedewerkers zien je niet eens staan en je moet je vlucht halen.
   Het zijn grove zwendelaars. Nooit meer Cold Car.

 4. Pas op…. ervaring met goldcar en huur daar nooit een auto. Oplichters eerste klas, dus of het kopen van een appartement een goed idee is??? Pas goed op!!

  1. Dag Agnes,
   Helemaal met je eens.
   Alle huurders die via mij op de Canarische eilanden huren, waarschuw ik bij voorbaat om te overwegen om niet bij Goldcar te huren.

 5. Graag willen wij een brochure , als we ons huis in Altea verkocht hebben. Zoeken we een klein appartement 2 slaapkamers .
  Met vr gr Ank Schumacher

  1. Nou Mevr. Ank daar ga Remco voor zorgen denk. Hebt U ook nog wensen qua hoogte en prijsklasse? En als je het lief vraagt helpt hij misschien ook wel met verhuizen.

  2. O.K. Ank, je kan die brochure op de luchthaven van Alicante verkrijgen aan de balie van de Goldcar gangsters. Je kan er ook je huidige huis in de verkoop geven. Ik ben benieuwd hoeveel toeslagen daarop berekend worden en of je nog iets over houdt! Ik werd daar gedwongen bij de reeds betaalde autohuur een extra ‘all-in’ verzekering af te sluiten van 70,00 en moest 80,00 + 12,50 dieseltoeslag? betalen voor 45 liter!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken