Nieuw biertje: Oliba Green Beer gemaakt van Spaanse olijven

Nieuw biertje: Oliba Green Beer gemaakt van Spaanse olijven
Beeld: Oliba Green Beer

Nieuw biertje: Oliba Green Beer gemaakt van Spaanse olijven

HUESCA – De provincie Huesca, om precies te zijn DO Somontano streek, in het noorden van Aragón heeft een wereldprimeur. Het is Oliba Green Beer gelukt om het eerste biertje te maken van olijven. Dit speciale en groen gekleurde bier heeft de naam Oliba Green Beer en is een must voor nieuwsgierige bierkenners. Het biermerk voegt zich u bij het uitgebreide aanbod van de ‘Costa Food Group’ en de ‘Bodega Sommos’.

Het bedrijf ‘Costa Food Group’ betreedt nu ook de biersector met de verkoop van Oliba Green Beer , het eerste olijfbier ter wereld. Dit revolutionaire bier wordt op natuurlijke wijze gemaakt met inheemse olijven uit de Pyreneeën. Oliba Green Beer wordt, zoals de naam al aangeeft, gekenmerkt door de verrassende groene kleur en heeft de unieke smaak van de olijfvariëteiten die typisch zijn voor het gebied in de Pyreneeën. Daarnaast bevat het olijfbier geen gluten waardoor het geschikt is voor coeliakiepatiënten. 

Er wordt geschreven over een ‘light’ bier met slechts 5% alcohol maar wat toch een verfrissende smaak heeft met oijfsmaken. Er zijn twee soorten bier, ‘The Original One’ (5% Alc.) met een milde en speciale smaak en een verfijnd aroma met een subtiel vleugje olijf, en ‘The Empeltre One’ (5,5% Alc) gemaakt met olijven uit Bajo Aragón en intenser van smaak en kleur.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.