skip to Main Content
Limpymans , uw Belgisch team in woning beheer

Limpymans , uw Belgisch team in woning beheer

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

limpymans-1

Limpymans is een bedrijf dat gespecialiseerd is in beheer van uw vakantiewoning aan de Costa Blanca zuid . We zijn gevestigd in de omgeving van Torrevieja . We houden rekening met de crisis en willen onze prijzen hierop afstemmen .

We zijn begonnen in 2015 , en voeren alle werken zelf uit , zo hebben we betere controle op alles en staan we zelf rechtstreeks in contact met de klant .
Bij onze SLEUTEL BEHEER , is controle van de woning maandelijks inbegrepen , gast check in/uit , tuin check , sleutel bewaring en contact via e mail met de klant en dit voor amper 100 Euro per jaar . Ook met de schoonmaak dienst die nog steeds op de oude manier wordt uitgevoerd ( dweil en aftrekker ) houden we rekening met de prijzen , zodat het voor iedereen betaalbaar blijft .Was service is daar inbegrepen . Tuin onderhoud start vanaf 100 Euro / jaar .

Tevens kan je voor veel andere diensten bij ons terecht , vraag gerust meer info .

We zijn een gediplomeerd team met ruim 20 jaar ervaring in deze sector .

meer info ,

info@limpymans.com
(+34) 616 448 094
hebben viber en whatsapp

www.limpymans.com

limpymans-2

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken