skip to Main Content
Op Ibiza wonende vrouw aangegeven voor het hebben van 70 honden en 30 katten

Op Ibiza wonende vrouw aangegeven voor het hebben van 70 honden en 30 katten

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ibiza1IBIZA – Op Ibiza heeft de politie een daar wonende vrouw aangegeven bij de gemeente vanwege de geluidsoverlast en stank van de bij haar wonende 70 honden en 30 katten. Omwoners hadden al meerdere keren geklaagd vanwege geluidsoverlast maar nadat de politie polshoogte was komen nemen besloot men de situatie aan te geven bij de gemeente.

De vrouw heeft de meer dan 100 dieren gevonden op straat en uit medelijden meegenomen naar huis om voor ze te zorgen. Toen de politie op huisbezoek kwam constateerde een team van experts dat alle dieren het goed maakten en dat slechts enkele van de honden een overgewicht hadden maar dat er geen zieke dieren waren.

De dierenliefhebster woont in Sant Antoni en werd door de politie bezocht nadat diverse omwonenden uiteindelijk bij de politie aangifte deden van geluidsoverlast en vieze geuren van de vele dieren. Het hebben van zoveel dieren is illegaal en men dient in principe een vergunning hiervoor te hebben. Wat de volgende stappen zijn is nu nog onbekend – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken