Russische man pleegt zelfmoord na neersteken vrouw en dochter in Lloret de Mar

Russische man pleegt zelfmoord na neersteken vrouw en dochter in Lloret de Mar
Beeld: @mossos / twitter

Russische man pleegt zelfmoord na neersteken vrouw en dochter in Lloret de Mar

GIRONA – In de kustplaats Lloret de Mar aan de Costa Brava heeft een 55-jarige man van Russische afkomst zijn 53-jarige echtgenote en 18-jarige dochter vermoord. Na het neersteken van zijn vrouw en dochter pleegde daarna zelfmoord in dezelfde woning in de wijk Els Pinars in de populaire kustplaats in de provincie Girona.

Agenten van de Catalaanse politie gingen naar de luxe woning in de wijk Els Pinars in Lloret de Mar nadat de broer van de vermoorde 18-jarige vrouw de Mossos d’Esquadra had gewaarschuwd. Eenmaal ter plaatse troffen de agenten drie lichamen aan, die van de 53-jarige vrouw, die van de 18-jarige dochter en die van de de 55-jarige man.

Zowel de moeder als de dochter zijn door messteken om het leven gebracht waarbij de politie ook onderzoek doet naar een bijl die op de plaats van de misdaad werd gevonden. Waarschijnlijk zijn de twee vrouwen in hun slaap vermoord. Eenmaal na de dubbele moord pleegde de Russische dader zelfmoord door zichzelf op te hangen aan een verhoogde buitenreling van de woning.   

Het gezin is van Russische afkomst en het echtpaar staat geregistreerd als inwoner van Lloret de Mar waar ze in een luxe villa in de wijk Els Pinars wonen, een wijk waar veel Russen woonachtig zijn. Omwonenden melden dat ze nog nooit overlast hebben gemerkt en dat deze moord als een verrassing komt. De zoon van het echtpaar zat in Frankrijk op school en belde de politie dat er iets aan de hand was.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.