Search
menu
Search

Russische man pleegt zelfmoord na neersteken vrouw en dochter in Lloret de Mar

Russische man pleegt zelfmoord na neersteken vrouw en dochter in Lloret de Mar
Beeld: @mossos / twitter

Russische man pleegt zelfmoord na neersteken vrouw en dochter in Lloret de Mar

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – In de kustplaats Lloret de Mar aan de Costa Brava heeft een 55-jarige man van Russische afkomst zijn 53-jarige echtgenote en 18-jarige dochter vermoord. Na het neersteken van zijn vrouw en dochter pleegde daarna zelfmoord in dezelfde woning in de wijk Els Pinars in de populaire kustplaats in de provincie Girona.

Agenten van de Catalaanse politie gingen naar de luxe woning in de wijk Els Pinars in Lloret de Mar nadat de broer van de vermoorde 18-jarige vrouw de Mossos d’Esquadra had gewaarschuwd. Eenmaal ter plaatse troffen de agenten drie lichamen aan, die van de 53-jarige vrouw, die van de 18-jarige dochter en die van de de 55-jarige man.

Zowel de moeder als de dochter zijn door messteken om het leven gebracht waarbij de politie ook onderzoek doet naar een bijl die op de plaats van de misdaad werd gevonden. Waarschijnlijk zijn de twee vrouwen in hun slaap vermoord. Eenmaal na de dubbele moord pleegde de Russische dader zelfmoord door zichzelf op te hangen aan een verhoogde buitenreling van de woning.   

Het gezin is van Russische afkomst en het echtpaar staat geregistreerd als inwoner van Lloret de Mar waar ze in een luxe villa in de wijk Els Pinars wonen, een wijk waar veel Russen woonachtig zijn. Omwonenden melden dat ze nog nooit overlast hebben gemerkt en dat deze moord als een verrassing komt. De zoon van het echtpaar zat in Frankrijk op school en belde de politie dat er iets aan de hand was.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?