skip to Main Content

Belg in Granada opgepakt met 1.640 kilo hasj in minibus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – (Redactie) De politie heeft woensdag in Granada een Belg van 29 jaar oud gearresteerd die 1.640 kilogram hasj vervoerde in een minibus met valse nummerplaten. Toen de politie het busje aan een controle wilde onderwerpen, ging de bestuurder er vandoor. De politie zette de achtervolging in en daarbij werden snelheden tot 180 kilometer per uur gehaald.

Op een bepaald moment haalde de passagier een brandblusapparaat tevoorschijn en begon hij de achtervolgende agenten ermee te besproeien. Daarna gooide hij het lege apparaat naar de agenten.

Aan de achtervolging kwam enkele minuten later een einde, toen de twee inzittenden uit de wagen vluchtten en het op een lopen zetten. De politie kon de bestuurder arresteren en nam de hasj in beslag.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend