skip to Main Content
25 jaar gevangenis voor Belgische moordenaar in Girona

25 jaar gevangenis voor Belgische moordenaar in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA  – De rechtbank in Girona heeft de 43 jarige Belg Daniel Imandt tot 25 jaar celstraf veroordeelt voor de gruwelijke moord op zijn toenmalige vriendin in 2010. De moord gebeurde na een ruzie in de badplaats Sant Pere Pescador toen de relatie tussen Imandt en Sabrina Tverbouss-Twerdy al niet meer goed was.

Bij een woordenwisseling sloegen die bewuste dag de stoppen door bij Daniel Imandt en raakte hij in een messengevecht met zijn vriendin die tevens een mes had getrokken. Tijdens dit gevecht stak Daniel zijn vriendin neer en liet hij haar urenlang op de grond liggen alvorens haar in vier stukken te snijden en de zakken met lichamelijke resten weg te gooien. Hierbij wilde hij gebruik maken van een buurman die ondanks een doodsdreiging weigerde mee te werken, ontsnapte end e politie waarschuwde – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken