skip to Main Content
Politie nog steeds op zoek in Murcia naar vermist Nederlands echtpaar

Politie nog steeds op zoek in Murcia naar vermist Nederlands echtpaar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – De politie is sinds enkele dagen op zoek naar een Nederlands echtpaar wat al dagen niets van zich heeft laten horen. Het gaat om de oud volleybalinternational Ingrid Visser (35) en haar vriend Lodewijk Severein (57), oud manager van het Nederlands vrouwenteam. Van het echtpaar is sinds afgelopen maandag niets meer vernomen.

Volgens de media werden Ingrid en Lodewijk voor het laatst gezien in de regio Murcia waar ze zich hadden ingecheckt in een hotel. Het jonge stel keerde echter nooit meer terug naar dit hotel en ook de huurauto is nergens te bekennen. Inmiddels is de Spaanse politie een groots onderzoek gestart waarbij onder andere televisiebeelden en beveiligingscamerabeelden worden onderzocht van de omgeving rond het hotel en het vliegveld in Alicante. Er is tevens een speciale Facebook pagina opgesteld waarin om hulp wordt gevraagd.

Deze zondag zijn er enkele familieleden naar Murcia gereisd om te kijken of zij de politie kunnen helpen met de zoektocht naar Ingrid en Lodewijk. De familie van beiden maken zich erg ongerust aangezien het niets voor het tweetal is om zo lang niets van zich te laten horen. Toen het tweetal al drie dagen geen contact hadden gezocht met het thuisfront werd besloten de politie in te schakelen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken