skip to Main Content
Vermist Limburgs echtpaar vermoedelijk gevlucht naar Granada of omgeving

Vermist Limburgs echtpaar vermoedelijk gevlucht naar Granada of omgeving

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vermist1aGRANADA – Sinds vorige maand is de politie op zoek naar het Limburgse echtpaar Mark en Suzanne Buitenhuis-Bouten. Het echtpaar verdween plots samen met hun twee kinderen van 10 en 12 jaar uit het Limburgse Helden. De politie heeft nu sterke aanwijzingen dat het echtpaar ergens in de buurt van het Zuid Spaanse Granada verblijft.

Volgens de kranten Telegraaf en AD leidt het spoor van de vermiste Nederlanders naar de omgeving van Granada. De Nederlandse politie heeft inmiddels contact gezocht met de Spaanse collega’s om te helpen in de zoektocht. Men wil graag met het echtpaar in contact komen om meer informatie te krijgen over het hoe en wat van de plotselinge verdwijning.

Sinds 9 april is er niets meer van Mark, Suzanne en hun twee kinderen vernomen en buurtbewoners van het stel vermoeden dat het echtpaar naar het buitenland is gevlucht vanwege grote financiële problemen. De rode Suzuki met kenteken 76-LF-GD is ook spoorloos verdwenen en de politie meent dat het echtpaar met de auto naar de provincie Granada is gereden.

Mocht iemand in de omgeving van Granada de Nederlandse auto en/of het echtpaar gezien hebben dan wordt verzocht contact op te nemen met de Nederlandse of Spaanse politie. De familie van het echtpaar heeft daarnaast ook een speciale pagina op Facebook opgezet waar ook tips achter gelaten kunnen worden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken