skip to Main Content
Belgische toeristen verdronken aan de Costa Dorada

Belgische toeristen verdronken aan de Costa Dorada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

playacristal1aTARRAGONA – Deze zondag hebben reddingswerkers de lichamen van twee personen uit het water gehaald voor de kust van de badplaats Miami Platja, in het zuiden van de provincie Tarragona. Volgens de Spaanse media gaat het om een 75-jarige man en een 71-jarige vrouw beiden afkomstig uit België en op vakantie aan de Costa Dorada.

Rond 15:30 uur kreeg de politie een melding dat er twee lichamen in het water dreven voor de kust van het Playa de Cristal in de badplaats Miami Platja, zo’n 20 kilometer van de meer populaire badplaats Salou. Voorlopig heeft de politie de identiteiten van de overleden Belgische toeristen niet vrijgegeven. Het is daarnaast niet bekend hoe het tweetal tegelijk verdronken kan zijn.

Nadat de lichamen uit het water waren gehaald heeft men nog geprobeerd de man en vrouw te reanimeren maar dat lukte niet. Naast een ambulance moest er ook een helikopter aan te pas komen om de lichamen te vervoeren naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken