skip to Main Content
Lionel Messi moet lachen om de vermeende factuur van 37.330 euro in een pizzeria op Ibiza

Lionel Messi moet lachen om de vermeende factuur van 37.330 euro in een pizzeria op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Lionel Messi heeft samen met zijn toekomstige vrouw Antonella, hun kinderen Thiago en Mateo en enkele vrienden waaronder teamgenoot Luis Suárez en ex teamgenoot Cesc Fàbregas en hun families genoten van een welverdiende vakantie op een luxe jacht voor de kust van Ibiza. Zijn bezoek aan Ibiza verliep op zich rustig en zonder al te veel media aandacht totdat een vermeende rekening van meer dan 37.000 euro in een restaurant alle aandacht op de Argentijnse speler vestigde.

Voordat Messi en Antonella naar Argentinië reizen om hun bruiloft van eind deze maand voor te bereiden, genoot de FC Barcelona sterspeler van een vakantie bij het populaire eiland Ibiza. Dat deden zij samen met de families van Luis Suarez en Cesc Fàbregas. Buiten het feit dat er foto’s werden gemaakt, handtekeningen werden uitgedeeld en de sport- en roddelpers in Spanje veel over het bezoek aan Ibiza schreef, gebeurde er eigenlijk niet zoveel.

Totdat een vermeende medewerker van een pizzeria op Instagram de rekening liet zien van een avondje uit van Messi en vrienden. Op de kassabon is te zien dat Messi maar liefst 37.330 euro zou hebben uitgegeven aan onder andere 41 flessen Don Perignon à 500 euro per stuk, tonijn met kaviaar, 27 pizza’s en van alles en nogwat. Nadat deze foto werd gepubliceerd werd deze druk gedeeld via Instagram, Twitter en andere sociale media netwerken waarna ook de pers er lucht van kreeg en er genoeg gespreksstof was om over te schrijven.

Het antwoord van Lionel Messi liet echter niet lang op zich wachten en via instagram publiceerde de Argentijnse topspeler op de account van Juez Central, degene die het bericht plaatste, dat het hier om een leugen ging en men er slechts op uit was om sensatie te genereren ofwel in het Spaans “Jajajajajajaja que manera de hablar al pedo. Como inventan, lo más lindo es que la gente se lo cree”. Het duurde niet lang of de oorspronkelijke foto werd verwijderd en de Instagram account plaatste een verontschuldiging.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken