skip to Main Content
Vreemde onbekende vissoort gevonden op strand Almería

Vreemde onbekende vissoort gevonden op strand Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – De kustwacht en diverse gespecialiseerde instanties zijn een onderzoek begonnen naar een onbekende en tot nu toe schijnbaar niet te identificeren type vis die op het strand van Almería was gevonden. Het gaat om een 4 meter lange vreemde vis die door een wandelaarster werd gevonden op het Luis Siret strand van Villaricos.

De vier meter rare vis werd door een wandelaarsters gevonden toen zij een kop tegenkwam en later de lange vis. Meteen daarna maakten diverse strandgangers foto’s van het vreemde beest en werd de politie gebeld. Zij belden na aankomst meteen specialisten die bevestigden dat het om een tot nu toe onbekende vis gaat.

Diverse PROMAR instanties hebben stukken vis meegenomen om onderzoeken uit te veren maar tot nu toe schijnt niemand te weten over welke vissoort het gaat. Voor hygiënische redenen is de rest van de vier meter lange vis weggehaald van het strand verwijdert en begraven – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken