skip to Main Content
Acht maanden celstraf voor vrouw die haar hond probeerde te doden met antidepressie pillen in Valencia

Acht maanden celstraf voor vrouw die haar hond probeerde te doden met antidepressie pillen in Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

shippoVALENCIA – Een rechter in de provincie Valencia heeft een vrouw voor acht maanden naar de gevangenis gestuurd voor het willen doden van haar hond door middel van een overdosis aan antidepressie pillen. Het voorval deed zich voor in de gemeente Burjassot in de provincie Valencia.

Een 55-jarige inwoonster van het dorp Burjassot in de provincie Valencia van de gelijknamige deelstaat is door de rechter in Paterna naar de gevangenis gestuurd. In een snelrecht zaak werd de vrouw voor acht maanden achter de tralies gezet omdat bewezen is dat zij geprobeerd heeft haar hond Shippo te doden door deze vijf antidepressie pillen te geven, een dosis die dodelijk kan zijn voor kleine honden. Naar eigen zeggen deed ze dat omdat de hond haar lastig viel.

Nadat ze de hond de pillen had gegeven bracht ze Shippo naar een dierenarts die constateerde dat de hond de antidepressie pillen had ingenomen. De vrouw erkende dit maar had er spijt van. De dierenarts echter kon dit geval niet door de vingers zien en belde de politie die de vrouw meenam naar het politiekantoor. Later werd de vrouw dus voor acht maanden naar de cel gestuurd door de rechter.

Het goede nieuws is dat hond Shippo het goed maakt en bijna hersteld is. De hond bevindt zich nu bij een asiel die de zorg voor de hond op zich heeft genomen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken