Voeg een Nederlandse vibe aan je Spaanse straat toe

Voeg een Nederlandse vibe aan je Spaanse straat toe
Beeld: via canvia.com & redactie

Voeg een Nederlandse vibe aan je Spaanse straat toe

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Het Nederlandse toerismebureau heeft een applicatie ontwikkeld met artificiële intelligentie die steden herontwerpt in een typisch Nederlandse stijl. De applicatie voegt bloemen, groen en fietsen en voetgangerszones toe aan de steden. Dit is allemaal mogelijk via de website dutchcyclinglifestyle.com waar je via de artificiële intelligentie vier foto’s kunt creëren van een leukere en gezondere straat met een Nederlandse cycling lifestyle.

Het Nederlandse Ministerie van Toerisme heeft een AI ontwikkeld die elke straat ter wereld in een typisch Nederlandse stijl verandert. Dit doet het door middel van een verbinding met Google Maps. Volgens de website van het ministerie maakt de AI van elk punt ter wereld een paradijs voor voetgangers en fietsers.

De AI geeft een nieuwe look aan straten en laat zien hoe ze eruit zouden kunnen zien. De AI en de techniek, die gebruikmaken van afbeeldingen van Google Streetview, zijn nog niet perfect, maar ze worden steeds beter. Probeer het zelf door jouw Spaanse (of Nederlandse en Belgische) woon- of vakantieadres in te vullen op DEZE WEBSITE en daarna de magie van AI te laten werken door vier foto’s te genereren.

Hieronder vier voorbeelden die de redactie gecreëerd heeft: Gran Via in Madrid, La Rambla in Barcelona, Passeig de Gracia in Barcelona, Paseo del Parque in Málaga en de Avenida de la Armada Española in Benidorm.

  • madrid 2
  • malaga 2
  • benidorm 1
  • barcelona2 1
  • barcelona1 1
Ga naar de inhoud