skip to Main Content
Spanje’s duurste tankstation is te vinden in Almería

Spanje’s duurste tankstation is te vinden in Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

brandstof2ALMERÍA – Volgens een recent onderzoek ligt het duurste tankstation van heel Spanje in de provincie Almería terwijl het goedkoopste tankstation te vinden is in Huesca. Op de Balearen en Canarische Eilanden zijn de goedkoopste brandstofprijzen te vinden vanwege verschillende belastingen.

Het is het goedkoopste om je tank te vullen in de provincie Huesca in Aragon. Hier koste bij de tankstations in de Pyreneeën een liter benzine 1,184 euro. Het duurste tankstation van Spanje is echter te vinden in Roquetas de Mar waar de benzine 1,535 euro per liter kost.

Aan de Costa del Sol zijn de goedkoopste benzinestation te vinden in Estepona bij Ballenoil, in Torremolinos bij Coloso en in Benalmadena bij de M3 tankstations. Gemiddeld kost een liter benzine daar 1,299 euro. De duurste benzine aan de Costa del Sol is te vinden bij het benzinestation in El Torcal bij Antequera met een prijs van 1,457 euro per liter – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken