Botanische tuin Madrid omgetoverd naar Christmas Garden

Botanische tuin Madrid omgetoverd naar Christmas Garden
Beeld: Madrid Christmas Garden

Botanische tuin Madrid omgetoverd naar Christmas Garden

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Voor het eerst heeft de Spaanse hoofdstad een speciale kerst tuin ofwel Christmas Garden. Deze is tot 6 januari 2020 gelegen in de Botanische tuin ofwel Real Jardín Botánico in Madrid. Het bezoeken van deze speciale verlichte tuin is helaas niet gratis maar is wel een leuke activiteit tijdens de City Break Madrid.

Madrid is tijdens de kerstperiode een zeer populaire stad om te bezoeken, niet alleen door de Spanjaarden maar ook steeds meer door buitenlandse toeristen die de Kerstmis willen vieren in de Spaanse hoofdstad. Naast de overvolle winkelstraten, speciale kerstverlichting in de hele stad en natuurlijk oud op nieuw op het emblematische Puerta del Sol plein, is Madrid een echte kerststad geworden.

Nu heeft de stad er een nieuwe attractie bij: ‘Las Luces del Real Jardín Botánico – Christmas Garden Madrid’ in de Real Jardín Botánico. Meer dan achtduizend LED’s zorgen voor de feestelijke verlichting in de botanische tuin waardoor het een genot is om er met of zonder kinderen naartoe te gaan.

Als je geluk hebt sneeuwt het tijdens je bezoek aan de Christmas Garden want Madrid is tijdens de kerstperiode een koude stad om te bezoeken. Het bezoeken van deze speciale kerst tuin heeft een kostprijs van 12 euro voor volwassenen en 9,99 euro voor kinderen met kortingen voor families, studenten en 65 plussers. Het is verstandig om van te voren te reserveren via de officiële website van de botanische tuin.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.