skip to Main Content
Botanische tuin Madrid omgetoverd naar Christmas Garden
Madrid Christmas Garden

Botanische tuin Madrid omgetoverd naar Christmas Garden

MADRID – Voor het eerst heeft de Spaanse hoofdstad een speciale kerst tuin ofwel Christmas Garden. Deze is tot 6 januari 2020 gelegen in de Botanische tuin ofwel Real Jardín Botánico in Madrid. Het bezoeken van deze speciale verlichte tuin is helaas niet gratis maar is wel een leuke activiteit tijdens de City Break Madrid.

Madrid is tijdens de kerstperiode een zeer populaire stad om te bezoeken, niet alleen door de Spanjaarden maar ook steeds meer door buitenlandse toeristen die de Kerstmis willen vieren in de Spaanse hoofdstad. Naast de overvolle winkelstraten, speciale kerstverlichting in de hele stad en natuurlijk oud op nieuw op het emblematische Puerta del Sol plein, is Madrid een echte kerststad geworden.

Nu heeft de stad er een nieuwe attractie bij: ‘Las Luces del Real Jardín Botánico – Christmas Garden Madrid’ in de Real Jardín Botánico. Meer dan achtduizend LED’s zorgen voor de feestelijke verlichting in de botanische tuin waardoor het een genot is om er met of zonder kinderen naartoe te gaan.

Als je geluk hebt sneeuwt het tijdens je bezoek aan de Christmas Garden want Madrid is tijdens de kerstperiode een koude stad om te bezoeken. Het bezoeken van deze speciale kerst tuin heeft een kostprijs van 12 euro voor volwassenen en 9,99 euro voor kinderen met kortingen voor families, studenten en 65 plussers. Het is verstandig om van te voren te reserveren via de officiële website van de botanische tuin.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken