skip to Main Content

Politieagent aangehouden voor bankoverval in San Roque

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CÁDIZ – (Redactie) De Guardia Civil van La Linea de la Concepción heeft maandag de overvaller van een bank, afgelopen woensdag, in Jaén aangehouden. De man presenteerde zichzelf op het politiekantoor. Het vreemde is dat de overvaller een politieagent blijkt te zijn die werkzaam is als Policia Local in San Roque, provincie Cádiz.

Afgelopen woensdag wist de overvaller een La Caixa filiaal in de Calle Garcia Triviño in Jaén te overvallen en er met 600 euro vandoor te gaan. Afgelopen weekend heeft de politieagent schijnbaar spijt gekregen van zijn acties en meldde hij zichzelf vrijwillig bij de Guardia Civil.

Buiten de overval in Jaén wordt de man ook verdacht van een eerdere overval in Marbella waar de overvaller er met enkele duizenden euro’s vandoor ging. Beide overvallen worden nog onderzocht. (Europa Press)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend