skip to Main Content

TV3 haalt recordbedrag op voor goed doel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – (Diana Vilé) Het jaarlijkse geldinzameling programma ´El Marato´ van de Catalaanse televisiezender TV3 heeft dit jaar een recordbedrag binnengehaald. De opbrengst van dit jaar bedraagt 7,246.114 euro. Het bedrag wordt besteed aan onderzoek en preventie van hersenletsel. Het is het allerhoogste geldbedrag sinds het bestaan van het programma. Dat maakte de Catalaanse televisiezender zondagavond bekend.

De kanalen van de geldinzamelingsactie staan nog tot 31 januari open. Geïnteresseerde geldgevers kunnen geld overmaken naar een bestaande rekening op Servicaixa, via internet of via hun mobiel.

Het geld wordt gebruikt voor biomedisch onderzoek naar hersenletsel. In februari 2011 zal de stichting El Marató (TV3) haar fonds open voor de financiering van mogelijke biomedische projecten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend