skip to Main Content
Spanjaard gewond geraakt bij vermoedelijke terroristen aanslag Berlijn

Spanjaard gewond geraakt bij vermoedelijke terroristen aanslag Berlijn

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Volgens de Spaanse Minister van Buitenlandse Zaken is bij de vermoedelijke terroristische aanslag met een vrachtwagen op een kerstmarkt in de Duitse stad Berlijn een Spanjaard gewond geraakt. Ondanks het feit dat de minister geen naam heeft gegeven werd al snel duidelijk dat het om een 21-jarige inwoner van Pais Vasco (Baskenland) gaat met de naam Iñaki Ellakuria.

De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken heeft geen naam van de gewonde Spanjaard vrijgegeven maar dat hoefde ook niet want de betreffende Spanjaard deed dat zelf door op Twitter verslag te doen van zijn verwondingen. De jonge Bask Iñaki Ellakuria heeft op Twitter precies vermeld wat er allemaal gebeurd is. Zo wist de 21-jarige Erasmus student Iñaki te melden dat hij samen met twee vriendinnen aanwezig was op de kerstmarkt bij het Europe Center in Berlijn.

Toen de Spanjaard schreeuwen hoorde draaide hij zich om en had hij de vrachtwagen bijna in zijn gezicht waarbij hij, toen de vrachtwagen hem raakte, viel en hij beide benen brak omdat hij overreden werd. Volgens de Spanjaard is het een ondraaglijke pijn en het ergste wat hem ooit is overkomen. Gelukkig houden de medicijnen hem rustig, aldus de Spanjaard op Twitter.

Tegelijkertijd realiseert de jonge Bask zich ook dat hij geluk heeft gehad en niet geëindigd is als de negen personen die bij deze vermoedelijke terroristische aanslag om het leven zijn gekomen – (Remco Stoffer)

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. redactie, interesse in een foto van deze Iñaki , gezond en wel zonder botbreuken, schrammen of wat dan ook, met vrienden op de foto op 20 december, een dag na de gruwelijke aanslag op zijn benen door de boze gemene vrachtwagen?

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken