skip to Main Content
Doe mee met onze eigen enquête over Catalonië, de afscheiding, verkiezing etc.

Doe mee met onze eigen enquête over Catalonië, de afscheiding, verkiezing etc.

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Zoals we eerder hebben geplaatst zijn volgens een recente enquête van een Engelstalige website de meeste expats of buitenlanders die in Catalonië wonen van mening dat de onafhankelijkheid van Catalonië niet goed zal zijn. 75% van de ondervraagden wil geen Catalaanse Republiek zien maar er deden minder dan 500 mensen mee met dat onderzoek. Daarom dachten we dat wij ook een enquête kunnen houden onder onze lezers dus waarom niet … doe ook mee en geef jouw mening over de Catalonië kwestie.

Gedurende meer dan twee maanden hebben we geprobeerd de lezers van SpanjeVandaag te informeren over de problematiek in Catalonië, de spanningen, achtergrond informatie, details en informatieve artikels. Deze berichten zijn altijd vertalingen van Spaanse nieuwsberichten of samenvoegingen van meerdere artikels. In de reacties op deze berichten werd soms fel gereageerd door voor- en tegenstanders waarbij we soms de mogelijkheid tot reageren hebben gesloten.

Nu willen we echter de mening weten van alle lezers dus bij deze de volgende enquête met daarin enkele vragen over Catalonië en diverse algemene vragen over bijvoorbeeld het wel of niet mogen stemmen in Spanje. Wel vragen we aan de deelnemers om slechts eenmaal het formulier in te vullen zodat we een eerlijk beeld krijgen van de meningen van onze lezers. De uitslag zal later bekend worden gemaakt. Bedankt voor de deelname! 🙂

MOCHT DE ENQUÊTE NIET TE ZIEN ZIJN, PROBEER HET DAN VIA DEZE LINK

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
  1. Waarom wordt gevraagd of ik een ‘Nederander’ ben?
    Graag uw enquête even taalkundig aanpassen.

  2. Getracht de enquete in te vullen! Elke keer als ik een antwoord indrukte “ verdween “ de vragen lijst! Na drie keer heb ik mijn pogingen gestaakt.

  3. Mss ligt het aan mijn Web-beveiligingsinstellingen, maar na de emoticons smiley in het artikel een groot blanco-gebied, is aldaar de vragenlijst geplaatst?

    1. Ingevuld, vragenlijst niet zichtbaar in de Webbrowser FireFox, wél in Microsoft Edge.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken