skip to Main Content

Onroerendgoedmarkt Costa del Sol trekt aan, aldus makelaar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – (Diana Vilé) Volgens Nederlandse notaris en makelaar in Zuid-Spanje Tom Van Wees is het een goed moment om te investeren of te beleggen in onroerend goed aan de Spaanse Costa del Sol. “De beste investering of belegging die je kunt doen, is het kopen van een eigen huis, een (studenten)woning voor de kinderen of het kopen van een tweede huis bij voorkeur in het Zuiden van Spanje, zo rond Marbella natuurlijk”.

Volgens Van Wees is er nu veel te koop tegen uitstekende prijzen en er is sprake van aantrekkelijke kortingen ten opzichte van een aantal jaren geleden. Dat geldt ook voor vastgoed dat jarenlang niet te koop is geweest. De Nederlandse notaris en makelaar geeft in de speciale pensioenbijlage van NRC Handelsblad aan dat de onroerendgoedmarkt in Zuid-Spanje weer aantrekt en dat de Costa del Sol in de lift zit.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend