skip to Main Content
Eerste sneeuw gevallen in achterland provincie Alicante

Eerste sneeuw gevallen in achterland provincie Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

sneeuw3ALICANTE – Net zoals op andere plaatsen is er ook sneeuw gevallen in het achterland van de provincie Alicante. Terwijl langs de kustplaatsen de zon nog schijnt zijn de hoogste pieken van het bergachtige achterland in Alicanten wit gekleurd door de sneeuw die daar de laatste dagen is gevallen. Zo kon iedereen genieten van de sneeuw in de gebieden Aitana, la Font Roja en Montcabrer of de Serella waar ook het verkeer last had van de sneeuw.

Volgens de regionale krant Diario Informacion lag er vijf centimeter sneeuw op de eerder genoemde plaatsen. De landbouwsector in Elche, Vega Baja en op andere plaatsen is echter ook blij met de regen van de afgelopen dagen want dat was hard nodig in de provincie.

De bergachtige gebieden van Aitana, la Font Roja en de pieken van de Montcabrer en de Sierra de Mariola of het natuurpark la Serrella werden druk bezocht door wandelaars die snel wilden genieten van de eerste sneeuw die deze winter is gevallen in het achterland van Alicante – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken