skip to Main Content
Ga je binnenkort trouwen? Waarom dan niet in Spanje met een Nederlandstalige ceremoniemeester!

Ga je binnenkort trouwen? Waarom dan niet in Spanje met een Nederlandstalige ceremoniemeester!

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Vroeger kon je alleen trouwen bij je eigen gemeente in Nederland. Tegenwoordig zijn er steeds meer bruidsparen die zelf de plek uitkiezen waar ze willen trouwen. En zo de bruiloft een geheel eigen karakter geven. Zo is Spanje steeds populairder als “trouwland”. De vele dagen zonzeker en de vele romantische plekjes zorgen voor een mooi decor, en dat maakt de bruiloft bijzonder.

Spanje heeft vele prachtige plekken om te trouwen. Zo kun je denken aan een mooie tuin van een gehuurde finca in de binnenlanden… heel intiem. Of op het strand… heel romantisch. Of in een mooi luxe Hotel… handig voor al je gasten. Keuze in overvloed.

Als je dan die keuze maakt om met je geliefden je bruiloft onder de Spaanse zon te vieren is het wel fijn als de trouwceremonie in het Nederlands gebeurt. Het JA woord blijft toch een van de belangrijkste momenten van de dag! Je moedertaal komt toch het meest binnen in je hart.

Een bijzondere bruiloft is een persoonlijke bruiloft. Geen standaard ceremonie dus, maar een met zorg en liefde samengesteld verhaal. Een Nederlandstalige ceremoniespreker kan daarbij helpen. Deze kan het bruidspaar met passie een persoonlijke ceremonie brengen.

Wat begint bij een “leeg vel papier” ontpopt zich tot een prachtige toespraak die voortkomt uit verhalen van het bruidspaar zelf.

En je weet wat ze zeggen over zon op je trouwdag?
Dat staat voor voorspoed in het huwelijk… nou dat zit wel goed.

Nieuwsgierig geworden? kijk eens op www.siikwil.com

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by