skip to Main Content
Toeristen bestelende Minnie Mouse “straatartiesten” aangehouden in Madrid

Toeristen bestelende Minnie Mouse “straatartiesten” aangehouden in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De politie heeft in het centrum van Madrid twee Minnie Mouse “straatartiesten’ aangehouden omdat ze tijdens het poseren voor de foto de toeristen bestolen. De op de Puerta del Sol aanwezige agenten werden op de stelende Minnie Mouse figuren geattendeerd door een toerist die zich realiseerde bestolen te zijn nadat hij een foto met en van hen gemaakt had.

Toen de agenten de twee Minnie Mouse artiesten meenamen voor ondervraging bleek het om twee Spaanse vrouwen te gaan die 8.000 euro aan contant geld verstopt hadden zitten in hun outfits. Blijkbaar waren ze dus al enige tijd bezig met het bestelen van buitenlandse toeristen. Het geld zat netjes in kleine pakketjes opgerold en verwerkt in de Minnie Mouse pakken.

Toen een toerist merkte dat hij bestolen was meende hij dat dit gebeurd was tijdens het poseren met een van de Minnie Mouse figuren. Dit meldde deze persoon bij een agent die meteen zijn collega’s waarschuwde waarna men op zoek ging naar de twee Minnie Mouse “artiesten”. Deze werden in de nabijheid van de Puerta del Sol gevonden toen ze alweer op zoek waren naar nieuwe slachtoffers – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
 1. Het blijft altijd uit kijken op de Puerta del Sol er komen zoveel mensen daar samen en het is zeer gezellig
  maar er zijn altijd dieven op pad die toeristen proberen te rollen jammer maar het gebeurd ook overal
  in europa.
  Toch is Madrid een geweldige mooie stad leuke winkels voor de vrouwen en voor de mannen prima
  barretjes met tappas en drankjes, Ja daar kunnen wij wel wachten tot dat de vrouwen zijn uit
  gewinkelt. groeten uit het koude Amsterdam. JR

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by