skip to Main Content
Entreekaarten lente voor de Caminito del Rey in de verkoop
Pixabay

Entreekaarten lente voor de Caminito del Rey in de verkoop

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Sinds 12 uur maandagmiddag zijn de entreekaarten voor de lentemaanden voor de Caminito del Rey in Álora in de verkoop gegaan. Het gaat om de kaarten voor de maanden april, mei en juni. Wees er echter wel snel bij want de beste dagen en mooiste tijden zijn altijd snel weg.

Zoals altijd zijn deze kaarten aan te schaffen voor 10 euro per stuk via de eigen website caminitodelrey.info. Het is ook mogelijk om voor 18 euro een entreekaart met gids te bestellen. Daarnaast heeft de shuttlebus een kostprijs van 1,55 euro per kaartje. In totaal zijn er 75.000 entreekaarten in de verkoop gegaan deze maandag.

In 2018 heeft de Caminito del Rey 300.000 wandelaars mogen verwelkomen, het maximale aantal dat mogelijk is omdat er een limiet zit op het aantal toegestane dagelijkse wandelaars van het beroemde wandelpad.

De bezoekers van het Spaanse koningspad komen vanuit de hele wereld maar wat opvalt is dat 60% uit het buitenland komt. Deze lijst wordt aangevoerd door de Duitsers gevolgd door de Britten, Belgen, Nederlanders en Fransen. Er waren echter ook 7.000 Polen en 4.200 Finnen die de wandeling het afgelopen jaar gemaakt hebben.

Buiten het feit dat er 116 nationaliteiten over de Caminito del Rey hebben gelopen zijn er ook veel Spanjaarden geweest waaronder veel inwoners uit de provincie Málaga maar ook meer dan 30.000 uit Madrid gevolgd door inwoners van Sevilla, Murcia, Basken en Ciudad Real.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by