Jager vormt met dode hazen de letters van de extreemrechtse partij VOX

Jager vormt met dode hazen de letters van de extreemrechtse partij VOX
Beeld: Pacma / Twitter

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het is algemeen bekend dat de extreemrechtse partij VOX voorstander is van de jacht en dit willen belonen met meer subsidies. Ook de leden van VOX blijken fans van het doden van dieren te zijn zoals op de foto te zien is. Een jonge jager vormde met ongeveer 60 doodgeschoten hazen (liebres) de letters VOX om dat daarna trots op internet te plaatsen.

Zoals te verwachten was is dat niet goed gevallen bij de tegenstanders van de jacht en dierenmishandeling in het algemeen. Ook de Partij voor de Dieren (PACMA) heeft deze foto zwaar bekritiseerd op internet om aan te geven dat de kiezers van VOX op deze manier, door het doden van levende wezens en dat trots uit te stallen, hun steun voor hun politieke partij laten zien.

De politieke partij VOX en de voorzitter daarvan Santiago Abascal hebben al meerdere keren aangegeven dat ze voorstanders zijn van de jacht in Spanje. Ook de politieke partij Partido Popular (PP) is een felle voorstander van zowel de jacht alsook het stierenvechten in Spanje. Dat wil overigens niet zeggen dat de overige partijen zoals Ciudadanos en PSOE tegenstanders zijn.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

27
Reageer op dit artikel

20 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
ron

Ik ben geen vegetariër maar dieren kapot knallen als vrijetijdsbesteding? Jagen zou verboden moeten worden want het vlees ligt in de supermarkt.

mar

Allemaal vegetariër hier? Niks mis mee met de jacht op zich, er moeten dieren worden afgeschoten en als dat met een goed schot gedaan wordt zijn ze in 1x dood, deze dieren hebben een goed leven in vrijheid gehad, heel wat anders dan het vlees dat we in de supermarkt kopen, vol met medicijnen en in veel te kleine leefruimte of binnen i.p.v. buiten. Als je echt wat voor dieren wilt doen moet je geen of veel minder vlees en vis gaan eten en echt biologisch. Doe ik zelf al jaren, bevalt me prima en tegen een stukje wild zeg… Lees verder »

Martin

Ook een geweldige jager zeker?
We zijn geen hypocrieten zoals jij insinueert maar hier wordt weer eens bewezen waar het wel om te doen is namelijk dieren doden voor hun persoonlijke kik en ermee staan pronken: “zie eens wat ik allemaal kan”. Walgelijk.
Deze dieren hebben een goed leven in vrijheid gehad? Wat weet jij ervan? Hoe oud zijn die dieren dan? 1 jaartje? Een goed leven gehad…wat een lulkoek zeg.
En met een goed schot gedaan? Ja jullie zijn allemaal zulke goede schutters nietwaar

mar

Allemaal vegetariër hier? Niks mis mee met de jacht op zich, er moeten dieren worden afgeschoten en als dat met een goed schot gedaan wordt zijn ze in 1x dood, deze dieren hebben een goed leven in vrijheid gehad, heel wat anders dan het vlees dat we in de supermarkt kopen, vol met medicijnen en in veel te kleine leefruimte of binnen i.p.v. buiten. Als je echt wat voor dieren wilt doen moet je geen of veel minder vlees en vis gaan eten en echt biologisch. Doe ik zelf al jaren, bevalt me prima en tegen een stukje wild zeg… Lees verder »

Miel

Wat zie ik op die foto? Een man die propaganda schijnt te voeren voor VOX en daarbij (waarschijnlijk echte) dode konijnen gebruikt. Is het denkbaar dat deze man op zijn eentje die 60 dieren heeft gedood of komen ze misschien uit een slachterij ? Is hij écht een jager of gewoon een partijlid van VOX die een reclamestunt opvoert of misschien zelfs een PACMA-man die via dit ‘walgelijk’ beeld propaganda voert tégen de jacht en tégen VOX ? Eerlijk gezegd: ík weet het niet en jullie ook niet. Wat ik wel weet is dat al diegenen die hier verontwaardigd op… Lees verder »

Eric

Weer een gek die zich zelf belachelijk maakt en de jagers WEER flink naar beneden haalt. Je gaat zo toch die zogenaamde natuurbeheerders nog meer HATEN.

Conny

Walgelijke vent

TOM DE GROOT

HET WAREN NATUURLIJK LINKSE HAZEN

Isabel Gonzales

Ik vind uw commentaar helemaal niet grappig! Mensen, zoals deze extreem- rechtse jager, zijn menselijke beesten. Ze zijn niet goed voor de dieren maar evenmin voor de maatschappij. Extreem-rechts is een gevaar voor democratie. Ik zou niet zo maar blijven lachen.

Piet Paëlla

Ja Tom, dat zou zo maar kunnen !
Je denkt toch niet dat VOX zoiets organiseert of ondersteunt ?
Nee, volgens mij een smakeloze, links georienteerde actie van een gestoorde eenling om VOX in diskrediet te brengen.

TOM DE GROOT

JA PIET , DAT DENK IK OOK , DIE LINKSE DWAZEN ZIJN GEFRUSTREET , OM DAT ZE BIJ DE VOLGENDE VERKIEZINGEN WORDEN WEGGEVAAGT , DUS HEBBEN ZE UIT WANHOOP DEZE STUNT UITGEHAALD WIJ WETEN DAT VOX STEMMERS FATSOENLIJKKE MENSEN ZIJN , DIT IN TEGEN STELLING VAN DE LINKSMENSEN , VIVA VOX

Pierre

Wat een lul.. afschieten die soort of mensen en die party naar de maan letterlijk en figuurlijk…

Freek

zoals ik al eerder schreef is VOX een partij net als de PP die dikke voorstander zijn van de jacht, want dat levert geld op. Maar deze jager is helemaal doorgeslagen en het het jagersbrevet niet waardig. Deze dient direct ingenomen te worden. Want deze 60 hazen schieten heeft niets maar dan ook niets met wildbeheer te maken.

ramon

Inderdaad smakeloos en lijkt me ook geen reclame voor Vox. Maar sommige reacties zijn nog erger hier, die willen de jager(s) afknallen. Laten jullie je even zelf nakijken, gestoorde figuren.

Nel Blaauwiekel

Wat een hersenloos figuur zeg. Hoop dat deze gek hard aangepakt wordt. Wat een dombo zeg, bah bah

Jacoba

Hij moet volgens mij in therapie, moet hij iets bewijzen?
Daar heb je toch geen woorden voor , ik denk dat hij een ander probleem heeft.

Juancor

Anti reclame van de eerste categorie voor die party. Deze man zijn hersens zijn nog minder waard dan een hazenkeutel. Doet danig afbreuk aan de partij.

Eddy

Weer een bewijs hoe waardeloos gespuis jagers zijn.Kunnen beter zelf neer geschoten worden.

Theo

Nu die lul nog afschieten en die partij uit de verkiezing halen

Rob

Zieke geest, wie is er nou voor het afknallen van mensen?

Theo

En wie voor het afknallen van onschuldige diertjes? Dombo

Juan74

Geweldig niveau Theo, doorgaan zo jochie…..man man man.

Flip

hier bijna geen haas te zien.
verenigd Europa laat zien dat wij helemaal niet verenigd zijn…
ziehier een echte Spaanse kleine domme egocentrische (hazen)zielenpoot.
Bah.

Wim

reclames of promoties met doodgeschoten dieren behoort wel tot het laagste segment dat er bestaat!

Eugenia

Die man is echt héél ziek in zijn hoofd…..wat een walgelijke gestoordeling!

Rob

Ronduit walgelijk, dit.

Maikel

Wat een zielig mannetje.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.