skip to Main Content
Jager vormt met dode hazen de letters van de extreemrechtse partij VOX
Pacma / Twitter

Jager vormt met dode hazen de letters van de extreemrechtse partij VOX

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het is algemeen bekend dat de extreemrechtse partij VOX voorstander is van de jacht en dit willen belonen met meer subsidies. Ook de leden van VOX blijken fans van het doden van dieren te zijn zoals op de foto te zien is. Een jonge jager vormde met ongeveer 60 doodgeschoten hazen (liebres) de letters VOX om dat daarna trots op internet te plaatsen.

Zoals te verwachten was is dat niet goed gevallen bij de tegenstanders van de jacht en dierenmishandeling in het algemeen. Ook de Partij voor de Dieren (PACMA) heeft deze foto zwaar bekritiseerd op internet om aan te geven dat de kiezers van VOX op deze manier, door het doden van levende wezens en dat trots uit te stallen, hun steun voor hun politieke partij laten zien.

De politieke partij VOX en de voorzitter daarvan Santiago Abascal hebben al meerdere keren aangegeven dat ze voorstanders zijn van de jacht in Spanje. Ook de politieke partij Partido Popular (PP) is een felle voorstander van zowel de jacht alsook het stierenvechten in Spanje. Dat wil overigens niet zeggen dat de overige partijen zoals Ciudadanos en PSOE tegenstanders zijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 27 reacties
 1. Ik ben geen vegetariër maar dieren kapot knallen als vrijetijdsbesteding? Jagen zou verboden moeten worden want het vlees ligt in de supermarkt.

 2. Allemaal vegetariër hier?
  Niks mis mee met de jacht op zich, er moeten dieren worden afgeschoten en als dat met een goed schot gedaan wordt zijn ze in 1x dood, deze dieren hebben een goed leven in vrijheid gehad, heel wat anders dan het vlees dat we in de supermarkt kopen, vol met medicijnen en in veel te kleine leefruimte of binnen i.p.v. buiten. Als je echt wat voor dieren wilt doen moet je geen of veel minder vlees en vis gaan eten en echt biologisch. Doe ik zelf al jaren, bevalt me prima en tegen een stukje wild zeg ik geen nee, mits ik zeker weet dat het zelf geschoten is.
  Wat Vox betreft, niet iets waar ik op zou stemmen. Maar vergeet niet dat Andalusie en veel rurale gebieden van Spanje erg arm zijn, als de Spaanse regering iets gedaan had waar deze mensen iets aan hebben, hadden ze ook niet de behoefte gehad om überhaupt aan Vox te denken,laat staan om erop te stemmen.

  1. Ook een geweldige jager zeker?
   We zijn geen hypocrieten zoals jij insinueert maar hier wordt weer eens bewezen waar het wel om te doen is namelijk dieren doden voor hun persoonlijke kik en ermee staan pronken: “zie eens wat ik allemaal kan”. Walgelijk.
   Deze dieren hebben een goed leven in vrijheid gehad? Wat weet jij ervan? Hoe oud zijn die dieren dan? 1 jaartje? Een goed leven gehad…wat een lulkoek zeg.
   En met een goed schot gedaan? Ja jullie zijn allemaal zulke goede schutters nietwaar

 3. Allemaal vegetariër hier?
  Niks mis mee met de jacht op zich, er moeten dieren worden afgeschoten en als dat met een goed schot gedaan wordt zijn ze in 1x dood, deze dieren hebben een goed leven in vrijheid gehad, heel wat anders dan het vlees dat we in de supermarkt kopen, vol met medicijnen en in veel te kleine leefruimte of binnen i.p.v. buiten. Als je echt wat voor dieren wilt doen moet je geen of veel minder vlees en vis gaan eten en echt biologisch. Doe ik zelf al jaren, bevalt me prima en tegen een stukje wild zeg ik geen nee, mits ik zeker weet dat het zelf geschoten is.

 4. Wat zie ik op die foto? Een man die propaganda schijnt te voeren voor VOX en daarbij (waarschijnlijk echte) dode konijnen gebruikt. Is het denkbaar dat deze man op zijn eentje die 60 dieren heeft gedood of komen ze misschien uit een slachterij ? Is hij écht een jager of gewoon een partijlid van VOX die een reclamestunt opvoert of misschien zelfs een PACMA-man die via dit ‘walgelijk’ beeld propaganda voert tégen de jacht en tégen VOX ? Eerlijk gezegd: ík weet het niet en jullie ook niet. Wat ik wel weet is dat al diegenen die hier verontwaardigd op reageren maar niet vies zijn van een lekker konijntje op hun bord verdomde hypocrieten zijn !!

 5. Weer een gek die zich zelf belachelijk maakt en de jagers WEER flink naar beneden haalt. Je gaat zo toch die zogenaamde natuurbeheerders nog meer HATEN.

  1. Ik vind uw commentaar helemaal niet grappig! Mensen, zoals deze extreem- rechtse jager, zijn menselijke beesten. Ze zijn niet goed voor de dieren maar evenmin voor de maatschappij. Extreem-rechts is een gevaar voor democratie. Ik zou niet zo maar blijven lachen.

  2. Ja Tom, dat zou zo maar kunnen !
   Je denkt toch niet dat VOX zoiets organiseert of ondersteunt ?
   Nee, volgens mij een smakeloze, links georienteerde actie van een gestoorde eenling om VOX in diskrediet te brengen.

   1. JA PIET , DAT DENK IK OOK , DIE LINKSE DWAZEN ZIJN GEFRUSTREET , OM DAT ZE BIJ DE VOLGENDE VERKIEZINGEN WORDEN WEGGEVAAGT , DUS HEBBEN ZE UIT WANHOOP DEZE STUNT UITGEHAALD WIJ WETEN DAT VOX STEMMERS FATSOENLIJKKE MENSEN ZIJN , DIT IN TEGEN STELLING VAN DE LINKSMENSEN , VIVA VOX

 6. zoals ik al eerder schreef is VOX een partij net als de PP die dikke voorstander zijn van de jacht, want dat levert geld op. Maar deze jager is helemaal doorgeslagen en het het jagersbrevet niet waardig. Deze dient direct ingenomen te worden. Want deze 60 hazen schieten heeft niets maar dan ook niets met wildbeheer te maken.

 7. Inderdaad smakeloos en lijkt me ook geen reclame voor Vox. Maar sommige reacties zijn nog erger hier, die willen de jager(s) afknallen. Laten jullie je even zelf nakijken, gestoorde figuren.

 8. Hij moet volgens mij in therapie, moet hij iets bewijzen?
  Daar heb je toch geen woorden voor , ik denk dat hij een ander probleem heeft.

 9. Anti reclame van de eerste categorie voor die party. Deze man zijn hersens zijn nog minder waard dan een hazenkeutel. Doet danig afbreuk aan de partij.

 10. hier bijna geen haas te zien.
  verenigd Europa laat zien dat wij helemaal niet verenigd zijn…
  ziehier een echte Spaanse kleine domme egocentrische (hazen)zielenpoot.
  Bah.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken