skip to Main Content

Madrid’s PP presidente Esperanza Aguirre voor borstkanker operatie naar ziekenhuis

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Redactie) Esperanza Aguirre, de presidente van de PP partij in de regio Madrid, heeft maandag aangegeven dat ze zo’n 14 dagen uit de running zal zijn vanwege een operatie in het ziekenhuis aan een vermoedelijke borstkanker. Het kleine bultje is door doctoren ontdekt tijdens een routineonderzoek en is van dien aard dat deze met de minimale operatie verholpen kan worden.

De uitspraak van Esperanza Aguirre deed zij bij een persconferentie bij de opening van een nieuwe weg, de M-224 van Madrid naar Henares. Met een licht trillende stem meldde zij tot ieders verbazing dat zij voor een operatie naar het provinciale ziekenhuis van de Comunidad Madrid overgebracht zal worden om een kleine operatie te ondergaan. Direct na haar mededeling werd ze door al haar collega’s van de eigen PP partij en de burgemeester van Madrid, waarmee zij allemaal wel eens in de clinch ligt, bijgestaan en ook de leden van de oppositiepartijen zoals de PSOE hadden goede woorden voor haar over.

Aguirre se operará de un bulto en el pecho

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend