skip to Main Content
27 procent van de Europese vakantiehuurders in Spanje gaat naar Andalusië

27 procent van de Europese vakantiehuurders in Spanje gaat naar Andalusië

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SEVILLA – Volgens de gegevens van HomeAway gaat 27% van alle Europese vakantiehuurders in Spanje naar de regio Andalusië. Deze conclusie trekt het bedrijf uit de gegevens rondom de website homeaway.es waar vakantiehuizen en appartementen in Spanje worden aangeboden.

De geïnteresseerden in vakantiehuizen of appartementen komen hoofdzakelijk uit Nederland, Frankrijk, Duitsland en uiteraard Groot Brittannië. 27% van het totaal aantal zoekopdrachten naar vakantieverblijven in Spanje voor deze winter gaat naar Andalusië. Dat is maar liefst 57% meer dan vorig jaar, aldus HomeAway.

De meest bekende en populaire regio’s zijn Málaga, Sevilla en Granada waar respectievelijk voor 40%, 23,5% en 17% gezocht wordt naar vakantieverblijven voor deze winter. Deze drie topbestemmingen worden gevolgd door Cádiz met 13,5%, Almería met 3% en Córdoba met 2% van alle zoekopdrachten in Andalusië.

28% van alle zoekopdrachten werden uitgevoerd door Britten gevolgd door 27% Fransen, 17% Duitsers en 7% Nederlanders – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken