skip to Main Content
Met Transavia naar Barcelona

Met Transavia naar Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

transavia 1De stad van Gaudí, Messi en de Ramblas is sinds jaar en dag favoriet onder Nederlanders. En niet voor niets! Barcelona heeft een geweldig cultuuraanbod, een spetterend uitgaansleven en een heerlijk klimaat. Daarnaast is de Catalaanse hoofdstad in ongeveer twee uur tijd, per vliegtuig te bereiken. Met Transavia kun je goedkoop vliegen naar Barcelona vanaf verschillende luchthavens in Nederland.

transavia 4Vluchten vanaf Schiphol, Rotterdam en Eindhoven

Transavia vliegt vanaf de luchthavens Schiphol Amsterdam, Rotterdam/ Den Haag en Eindhoven naar Barcelona’s internationale luchthaven El Prat. In het hoofdseizoen (vanaf april) zijn wordt er vanaf alle drie de vliegvelden dagelijks op en neer gevlogen naar Barcelona. Daarbij heb je, wanneer je vanaf Schiphol of Eindhoven vliegt, zelfs de keuze uit twee of drie verschillende vluchten per dag.

Eenvoudig zoeken in het maandoverzicht

De website van Transavia biedt de handige mogelijkheid om, door middel van een maandoverzicht, eenvoudig alle vluchten in een gegeven maand te bekijken. Bij de data staan de prijzen van de goedkoopste vluchten op de betreffende dag vermeld. Zo kun je, wanneer je flexibele reisdata hebt, gemakkelijk de voordeligste vliegreis selecteren.

transavia 3Snel en veilig online boeken

Online boeken is eenvoudig en snel. Na het selecteren van de gewenste vlucht(en), krijg je de totaalprijs te zien. Belastingen en toeslagen zijn hierbij al inbegrepen. Vervolgens vul je de gevraagde persoonsgegevens in en kun je betalen via iDeal, creditkaart of PayPal. Na de betaling krijg je direct de boekingsbevestiging en het vliegticket per e-mail toegestuurd. Deze kun je thuis uitprinten.

Extra diensten

Bij Transavia heb je de mogelijkheid om de volgende extra diensten aan de vliegreis toe te voegen:

Ruimbagage

Bij de vlucht is standaard één stuk handbagage per persoon inbegrepen. De handbagage mag maximaal 10 kilo wegen en niet groter zijn dan de maximaal toegestane afmetingen 55 x 35 x 25 cm (L x B x H). Vanaf 10 euro per vlucht kun je een stuk ruimbagage toevoegen.

Een stoel selecteren

Voor de meerprijs van € 7,50 kun je een plaats in het vliegtuig selecteren voor jou en jouw medereizigers. Zo ben je ervan verzekerd gezellig bij je reisgenoten te zitten en kun je desgewenst een plek met extra beenruimte, aan het raam of aan het gangpad kiezen.

Flex 48 uur Service

Het is mogelijk om voor € 1 (per passagier, per enkele reis) de ‘Flex 48 uur Service’ toe te voegen. Dit houdt in dat je binnen 48 uur na de boeking de data, tijd, route en passagiersgegevens van de geselecteerde vluchten gratis kunt veranderen.

Website: Transavia

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken