skip to Main Content
Sneeuw in de bergen rondom Ronda

Sneeuw in de bergen rondom Ronda

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Op woensdag werden de inwoners van de plaats Ronda verrast door een op sommige plaatsen dikke deken van sneeuw. Gedurende de nacht van dinsdag op woensdag en gedurende de hele dag konden de inwoners van de regio genieten van de vers gevallen sneeuw in de Serranía de Ronda bergen.

De hoogste toppen van de bergketen rondom Ronda waren wit gekleurd van de sneeuw die gedurende de nacht van dinsdag op woensdag was gevallen. Het is de tweede keer in enkele maanden dat de Serranía de Ronda bedekt wordt door een laag sneeuw en met temperaturen van min 4 graden en maximaal 14 graden kon men erop wachten dat de hoogste toppen besneeuwd zouden raken na de regen van de afgelopen dagen.

Op donderdag zal op veel plaatsen de sneeuw alweer verdwenen zijn maar op de website van de krant Diario Sur (klik hier) staan enkele mooie foto’s van de besneeuwde bergen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken