skip to Main Content
Amazon zal in 2017 zeker 500 nieuwe banen creëren in Spanje

Amazon zal in 2017 zeker 500 nieuwe banen creëren in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het Amerikaanse internet warenhuis Amazon is enorm populair aan het worden in Spanje. Er wordt elk jaar steeds meer via internet bij Amazon gekocht en het bedrijf zal binnenkort een tweede distributiecentrum in Barcelona openen. Het bedrijf heeft daardoor meer personeel nodig en zal dit jaar 500 nieuwe mensen een baan aanbieden met een vast contract waardoor het totaal aantal werknemers zal komen te staan op 1.500 personen.

Amazon is in heel Europa flink aan het groeien en het online kopen wordt, niet alleen in Spanje maar ook in de rest van Europa, steeds populairder waardoor er ook meer werk gecreëerd wordt. In heel Europa zoekt Amazon duizenden banen maar in Spanje zal dat aantal 500 zijn, zowel voor het nieuw te openen distributiecentrum in Barcelona alsook bij het reeds bestaande centrum nabij Madrid.

De banen die beschikbaar zijn lopen uiteen van technisch tot IT personeel naar kantoorpersoneel en werknemers die elke dag duizenden pakketjes klaarmaken voor de klanten. Daarnaast geeft Amazon aan dat indirect door de verkoop van producten op het online platform van Amazon, er in Spanje tenminste 2.100 banen gecreëerd zijn bij kleine bedrijven tot zelfstandigen die via Amazon hun producten verkopen en zo gebruik maken van alle service van het Amerikaanse internet warenhuis.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken