skip to Main Content
Met een antwoord op een vraag heb jij de mogelijkheid om bij IKEA Valencia te slapen

Met een antwoord op een vraag heb jij de mogelijkheid om bij IKEA Valencia te slapen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – IKEA Valencia heeft een nieuwe wedstrijd bedacht onder de titel “Ven a soñar con nosotros” ofwel “kom dromen bij ons”. Het gaat om een wedstrijd waarbij 20 inwoners van Valencia de kans hebben om op vrijdagavond 3 maart een nacht door te brengen in de Valencia vestiging van IKEA Alfafar. Om deel te nemen hoef je alleen maar een vraag te beantwoorden.

In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 maart zullen 10 gelukkige winnaars samen met een persoon naar keuze de kans hebben om op de showroom afdeling “dormitorios” ofwel slaapkamers van de IKEA in Valencia een nachtje door te brengen. De vraag is natuurlijk of er die nacht veel geslapen zal worden maar het is wel een ludieke actie van het Zweedse meubelconcern. De winnaars van de wedstrijd krijgen echter niet alleen maar een bed aangeboden maar zullen ook een diner krijgen in het restaurant en daarnaast een ontbijt op zaterdagmorgen.

Om mee te kunnen doen hoef je alleen maar naar deze website te gaan van IKEA Valencia naar het vragenformulier waar je naast je persoonlijke gegevens ook de vraag “¿Por qué eres el candidato perfecto para pasar una noche en IKEA Valencia?” ofwel “waarom ben jij de geschikte kandidaat om een nacht doorbrengen in IKEA Valencia” beantwoorden.

Het is nog mogelijk tot 27 februari het formulier in te vullen waarna op de laatste dag de winnaars bekend worden gemaakt nadat IKEA de 10 meest originele antwoorden heeft uitgezocht. De namen van de 10 gelukkige winnaars worden dan ook op de website van IKEA Valencia gepubliceerd waarna zij, samen met een vriend, vriendin, echtgenoot of echtgenote of andere persoon naar keuze een nachtje bij IKEA mogen slapen.

Wie weet, mocht het een succes zijn in Valencia wordt deze wedstrijd ook wel ingevoerd bij andere IKEA vestigingen in Spanje. Zou jij bij IKEA een nachtje door willen brengen?

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken