Zet de datum in je agenda: Second Home Beurs op 18, 19 en 20 maart in Utrecht

Zet de datum in je agenda: Second Home Beurs op 18, 19 en 20 maart in Utrecht
Beeld: Second Home Beurs / facebook

Zet de datum in je agenda: Second Home Beurs op 18, 19 en 20 maart in Utrecht

Zes keer per (normaal) jaar wordt de Second Home beurs in Nederland en in België georganiseerd. In Nederland gebeurt dat in Maastricht en Utrecht en in België in Antwerpen en Gent. De eerstvolgende beurs is 18, 19 en 20 maart in de jaarbeurs in Utrecht (NL) gevolgd op 14 en 15 mei in de Flanders Expo in Gent (B) en 23 en 24 april in het MECC in Maastricht (NL). Het is voor potentiële woningkopers de ideale plaats om informatie in te winnen over het kopen van een woning in onder andere Spanje. De lezers van SpanjeVandaag kunnen gratis kaarten krijgen, lees verder!

De interesse om een (tweede) huis in Spanje te kopen is groter dan ooit! De rente is laag, dus het is ‘goedkoop’ om te lenen, door de corona-pandemie zijn mensen meer na gaan denken over wat zij nu echt willen en de verhuur rendementen zijn erg interessant. Het kopen van een tweede huis is op dit moment ook erg aantrekkelijk mede dankzij de toenemende verkoopprijzen van eerste woningen in Nederland. De overwaarde kan bijvoorbeeld ingezet worden voor de financiering van een tweede huis. Een groeiende groep middeninkomens heeft te maken met toename van hun vermogen en zo wordt de aanschaf van een tweede huis voor steeds meer mensen een reële optie. Dit kan zijn om zelf (gedeeltelijk) in te gaan wonen of om te gaan verhuren.

De Second Home Beurs en de websites secondhome.nl (NL) en secondhome-expo.be (BE) zijn het ideale startpunt voor de zoektocht naar een tweede huis in Spanje. Online vind je het grootste aanbod van tweede huizen, een landendossier over het kopen van een (tweede) huis in Spanje en veel interessante artikelen. 

De Second Home Beurs wordt (in een normale tijd) zes keer per jaar georganiseerd in Nederland en België. Op de beurs staan talloze deskundigen klaar om hun kennis te delen en vragen te beantwoorden op praktisch, juridisch en fiscaal gebied. Handig om je als potentiële koper optimaal te kunnen oriënteren. En, Spanje is van oudsher goed vertegenwoordigd op de beurs!

Of je je nu nog aan het oriënteren bent of al op het punt staat een tweede huis te kopen, maar ook als je al een vakantiehuis bezit, het is altijd goed om te weten wat er speelt. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Lezers van SpanjeVandaag mogen de Second Home gratis bezoeken!

Voor gratis kaarten voor de beurzen: KLIK HIER!

De eerstvolgende beurs is 18, 19 en 20 maart in de jaarbeurs in Utrecht (NL) gevolgd op 14 en 15 mei in de Flanders Expo in Gent (B) en 23 en 24 april in het MECC in Maastricht (NL).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.