skip to Main Content
Ryanair blijft komende winter 2017/2018 vliegen tussen vliegveld Reus en Eindhoven

Ryanair blijft komende winter 2017/2018 vliegen tussen vliegveld Reus en Eindhoven

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Ryanair heeft bekend gemaakt dat ze van plan zijn dezelfde vluchten als de afgelopen twee winters te handhaven vanaf en naar het vliegveld van de Costa Dorada. Dat wil dus zeggen dat de Ierse low cost vlieger de komende winter 2017/2018 opnieuw de regio Tarragona zal gaan verbinden met het vliegveld van Eindhoven in Nederland en Londen-Stansted in Groot Brittannië.

Dat is dus goed nieuws voor de Nederlanders en eventueel ook Belgen die in of nabij het vliegveld Reus wonen en voor die Barcelona bezoekers die liever gebruik maken van een kleiner vliegveld op 1 uur en 15 minuten rijden van het grotere en veel drukkere Barcelona-El Prat vliegveld.

Volgens Ryanair is de verbinding tussen Reus en Eindhoven een succesverhaal en zitten de vliegtuigen gemiddeld voor 90% vol in de wintermaanden. Datzelfde geldt tevens voor de vluchten naar Stansted in Londen. waarbij ook de vliegtuigen met een capaciteit van 189 personen goed vol zitten gedurende de winter.

De bekendmaking van de wintervluchten naar Eindhoven en Stansted valt bijna samen met de nieuwe zomerperiode waarbij Ryanair meerdere routes zal gaan vliegen van en naar het vliegveld Reus/Costa Dorada. In totaal zal Ryanair 11 routes hebben deze zomer, te weten Eindhoven, Brussel Charleroi, Frankfurt Hahn en daarnaast Londen Stansted, Bristol, Glasgow, Cork, Dublin, Birmingham, Liverpool en East Midlands. Ryanair verwacht met deze routes het jaar af te sluiten meet 375.000 passagiers, een stijging van 75.000 passagiers ten opzichte van 2016.

Zoals wellicht wel bekend keert het Nederlandse Transavia ook weer terug naar het vliegveld van de Costa Dorada. Het is alweer 11 jaar geleden dat Transavia gedurende een zomer vluchten had naar het vliegveld van Reus. Transavia verbindt deze zomer Amsterdam Schiphol met Reus Costa Dorada.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Zou erg fijn zijn als er vluchten komen van Eindhoven naar Almeria meer dan genoeg belangstelling van zowel Nederlanders Belgen en Duitsers. Zeker nu Ryan air niet meer vliegt vanaf Weeze. Het vreemde was dat de vluchten altijd vol zaten. OK met business cliënten

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken