skip to Main Content
Spanjaarden Rafael Nadal, Enrique Iglesias en Pau Gasol openen nieuw restaurant in Miami

Spanjaarden Rafael Nadal, Enrique Iglesias en Pau Gasol openen nieuw restaurant in Miami

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De Spaanse tennisster Rafael Nadal, de zanger Enrique Iglesias en de Spaanse topbasketballer Pau Gasol hebben samen met de twee zakenpartners Abel Matutes Prats en Manuel Campos Guallar een nieuw restaurant geopend in Miami in de Verenigde Staten. Als het aan de bekendheden ligt zullen er binnenkort ook nog restaurants geopend gaan worden in Los Angeles, Ciudad de Mexico en op het Spaanse partyeiland Ibiza.

Voor het drietal Nadal/Iglesias/Gasol is het overigens niet de eerste keer dat ze samen een restaurant openen aangezien ze al een gastronomisch lokaal hebben in Madrid. Dat restaurant werd twee jaar geleden geopend en kreeg de naam Tatel wat gelegen is aan de Paseo de la Castellana in Madrid. In Miami heeft het nieuwe restaurant dezelfde naam gekregen en zal ook het concept van traditioneel Spaans eten maar dan in een modern jasje gepresenteerd worden aan de Amerikanen.

Bij de opening van het Amerikaanse Tatel restaurant in South Beach Miami waren de eigenaren aanwezig maar ontbrak de basketballer Pau Gasol die geen tijd had om naar Miami te vliegen. Nadal en Iglesias waren er wel en gingen dan ook met de gasten op de foto waarna de meer dan 200 genodigden konden genieten van de Spaanse gerechten, live muziek en een groots feest.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken