skip to Main Content
Vrouw ligt week lang dood in een bioscoop in Valencia

Vrouw ligt week lang dood in een bioscoop in Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

bioscoop1aVALENCIA – In een bioscoop in de stad Valencia heeft een schoonmaakster het lichaam gevonden van een dode vrouw. Later bleek dat het om de 55-jarige Concha M.N. gaat die sinds 13 april als vermist was opgegeven door haar familie. Het levenloze lichaam van de bioscoopbezoekster heeft dus meer dan een week in de bioscoop gelegen zonder dat iemand daar erg in had en terwijl er elke dag filmvoorstellingen waren.

Op 12 april ging Concha naar de bioscoop waarna ze sinds 13 april als vermist was opgegeven. Deze week echter werd haar lichaam gevonden in dezelfde bioscoop waar ze voor het laatst gezien was toen ze een niet nader genoemde film ging bekijken.

Een schoonmaakster vond het lichaam van de 55-jarige Concha op een moeilijk toegankelijke plaats tussen twee nooddeuren in aan het einde van een donkere trap. Waarschijnlijk is Concha flauwgevallen en naar beneden gevallen tijdens de film waardoor niemand iets gezien heeft. Volgens een autopsie heeft de vrouw minstens een week op de plaats gelegen zonder dat iemand daar erg in had.

De schoonmaakster vond het erg vreemd ruiken en na poolshoogte te hebben genomen zag ze het lichaam van de vrouw was al in vergaande staat van ontbinding was. Naast de vrouw lag haar tas en een bril op sterkte. Daarnaast zaten er enkele bloedvlekken op een gordijn waardoor men vermoedt dat de vrouw naar beneden is gevallen en daar ter plaats op slag dood was – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken