skip to Main Content
Primark opent op 14 juni de grootste winkel van Catalonië in Tarragona

Primark opent op 14 juni de grootste winkel van Catalonië in Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Bezoekers die deze zomer naar de Costa Dorada komen voor een vakantie of inwoners van deze omgeving kunnen binnenkort een dagje gaan shoppen in het winkelcentrum Parc Central in Tarragona waar op 14 juni de nieuwe Primark haar deuren zal openen. Buiten het feit dat dit de eerste winkel van het Ierse kledingconcern is ten zuiden van Barcelona, is het tevens de grootste wat betreft oppervlakte van heel de deelstaat Catalonië.

In totaal zal de Primark Tarragona een winkeloppervlakte hebben van 4.300 vierkante meter waardoor deze nieuwste Primark winkel de grootste is geworden van heel Catalonië. De kledingzaak is gebouwd in de winkelruimte waar vroeger de Eroski supermarkt zat. Deze is alweer enkele jaren verdwenen nadat het winkelcentrum Parc Central even de kluts kwijt was en niet echt populair was. De laatste jaren echter is Parc Central weer populair aan het worden met veel nieuwe winkels, een bioscoop en nu dan de Primark die gelegen is naast de H&M, niet ver weg van de Mango en Zara en dichtbij andere kledingzaken zoals Bershka, Desigual, Guess, Inside, Massimo Dutti, Oysho, Macson, Springfield etc.

In de nieuwe Primark winkel, gelegen in de kelder van het winkelcentrum, zullen 150 mensen werk vinden die in de winkel zullen werken als bediende, aan een van de 26 kassa’s of op andere plaatsen zoals het in de gaten houden van de 47 paskamers. Daarnaast heeft de hele winkel gratis wifi, staan er oval banken en stoelen voor diegene die even wil uitrusten van het winkelgeweld en zijn er naast kleding ook schoenen en huishoudelijke producten te vinden.

Primark in Spanje

Primark landde 10 jaar geleden in Spanje en heeft inmiddels 44 winkels waar meer dan 6.500 personen werken. Aan de Gran Via in Madrid heeft de Ierse kledingzaak de grootste winkel van Spanje en de tweede grootste winkel van de wereld geopend op 12.400 vierkante meter en met meer dan 400 medewerkers. daarnaast zijn er ook winkels te vinden in Barcelona, Valencia, Palma, Zaragoza, Valladolid, Málaga, Algeciras, Fuengirola etc.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken