skip to Main Content
Veel klachten over het nieuwe pretpark Ferrari Land in Salou

Veel klachten over het nieuwe pretpark Ferrari Land in Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Ondanks het feit dat het een hele eer is om het tweede Ferrari Land park ter wereld te hebben in Spanje, blijkt dat toch niet alles zo soepeltjes verloopt sinds de opening. Tien dagen na de officiële opening en na een drukke Semana Santa Paasweek, regent het aan klachten en negatieve berichten op de sociale media netwerken zoals Facebook, Twitter en Tripadvisor. De leiding van Ferrari Land zelf zegt dat er niets aan de hand is, dat alles volgens planning verloopt en men zeer tevreden is.

Er wordt hoofdzakelijk geklaagd over het feit dat er eigenlijk niet veel te zien en te doen is in het relatief kleine pretpark, gelegen naast het veel grotere Port Aventura. Daarnaast doen veel attracties het vaak niet vanwege technische storingen waaronder ook de grootste trekpleister Red Force waar tevens vaak lange rijen mensen staan met wachttijden tot wel 3 uur.

Ook wordt er geklaagd over het feit dat het Ferrari Land pretpark alleen te bezoeken is in combinatie met een ticket voor het Port Aventura pretpark waardoor de prijs per persoon voor 1 dag oploopt naar 60 euro en voor 2 dagen naar 70 euro. Het pretpark Port Aventura is wel los te bezoeken voor 47 euro maar Ferrari Land alleen in combinatie (dus voor 13 euro meer) met het thema pretpark.

Volgens experts moet alles in Ferrari Land nog op gang komen en zijn er bij een nieuw pretpark vaker “kleine” problemen te verwachten. Men meent echter wel dat de opening waarschijnlijk te vroeg is geweest omdat nog niet alles af is, al valt dat wel weer mee want slechts een attractie is nog niet open voor het publiek. De tijd zal het leren of Ferrari Land net zoals zijn grote broer in Dubai wereldberoemd gaat worden en de goede en exclusieve naam van Ferrari hoog zal houden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken