Grootste discotheek van Ibiza Privilege gaat deze zomer niet open

Grootste discotheek van Ibiza Privilege gaat deze zomer niet open
Beeld: @PrivilegeIbiza / facebook

Grootste discotheek van Ibiza Privilege gaat deze zomer niet open

IBIZA – De eigenaars van Privilege, de grootste discotheek van Ibiza en volgens het Guinness Book of Records ter wereld, hebben aangekondigd deze zomer niet open te gaan. Als gevolg van de corona-maatregelen en de gevolgen van de pandemie maar ook een verandering in het uitgaansleven heeft de leiding besloten in 2022 de deuren gesloten te houden, aldus de lokale krant Periódico de Ibiza .

Het slechte beleid van de Spaanse regering, de corona-maatregelen en de gevolgen van de wereldwijde pandemie hebben ervoor gezorgd dat de eigenaars van Privilege dit jaar besloten hebben niet open te gaan. Maar daarbij wordt ook vermeld dat de discotheek te maken heeft met de gevolgen van een verandering in het uitgaansleven waarbij de beachclubs een grote rol spelen. Conclusie van Privilege is dat Ibiza niet meer is wat het ooit was.

Privilege is volgens het Guinness Book of Records de grootste discotheek ter wereld en dus ook van Spanje met plaats aan 10.000 feestvierders. De discotheek zelf is gelegen in San Rafael op het party-eiland Ibiza, op slechts 1 kilometer afstand van de discotheek Amnesia. Privilege heette oorspronkelijk Ku Club en werd als restaurant in de jaren zeventig geopend. De hoofdzaal is bijna net zo groot als een vliegtuighangar met een plafond van 25 meter hoog en een zwembad.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.