skip to Main Content
Drie doden en drie gewonden na ontploffing legerbasis Almería

Drie doden en drie gewonden na ontploffing legerbasis Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – Bij een ontploffing op de militaire basis Alvarez de Sotomayor in Viator, provincie Almería, zijn maandag drie doden te betreuren en raakten tenminste nog eens drie andere militairen gewond.

Volgens de lokale media gebeurde de ontploffing rond 14.20 uur waarbij drie militairen om het leven kwamen. Het gaat om Antonio Navarro García, Manuel Velasco Román en José Francisco Gonzaléz, alledrie explosieven experts. Daarnaast raakten er nog eens drie anderen gewond waarvan er een naar het ziekenhuis moest worden overgebracht end e andere twee ter plaatse behandeld konden worden door het ambulancepersoneel.

Het is nog niet bekend wat de ontploffing heeft veroorzaakt en of het om een menselijke of technische fout gaat. Op de plaats waar de explosie zich heeft voorgedaan werkten op dat moment 18 militairen die behoorden tot de brandweerkazerne van de basis – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken