skip to Main Content
Staking verkeersleiders Frankrijk zorgt voor annuleringen en vertragingen op dinsdag 22 mei
123RF

Staking verkeersleiders Frankrijk zorgt voor annuleringen en vertragingen op dinsdag 22 mei

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Stakingen Frankrijk op dinsdag 22 mei (2018)

123RF

MADRID – Reizigers die moeten vliegen van en naar Nederlandse/Begische en Spaanse vliegvelden moeten de komende dagen rekening gaan houden met vertragingen of annuleringen van vluchten vanwege stakingen in Frankrijk. De Franse verkeersleiders verwachten vanaf 21 mei 19.00 uur (pinkstermaandag) tot woensdagmorgen 23 mei 6 uur te gaan staken.

Veel informatie over deze verwachte stakingen is nog niet bekend maar op diverse websites zoals die van Eindhoven Airport en ook op de website van Ryanair worden passagiers alvast gewaarschuwd voor de zoveelste stakingen in Frankrijk.

Het is de Ierse low cost vliegmaatschappij Ryanair die voor dinsdag 22 mei diverse vluchten heeft moeten annuleren maar op de website is niet veel informatie daarover te vinden.

Ook op de website van Transavia wordt melding gedaan van de staking waarbij Transavia schrijft dat de stakingen waarschijnlijk ook gevolgen zal hebben op de vluchten van de Nederlandse vliegmaatschappij.

Het vliegveld Eindhoven Airport schrijft het volgende op haar website: Van 21 mei (19:00 uur lokale tijd) tot 23 mei (06:00 uur lokale tijd) zijn er stakingsacties van de Franse luchtverkeersleiding. Houdt u rekening met mogelijke vertragingen en of annuleringen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken