Nederlandse campingspecialist Vacansoleil wil inwoners van Spanje naar de Spaanse en Europese campings halen

Nederlandse campingspecialist Vacansoleil wil inwoners van Spanje naar de Spaanse en Europese campings halen
Beeld: 123rf

Nederlandse campingspecialist Vacansoleil wil inwoners van Spanje naar de Spaanse en Europese campings halen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – De Nederlandse touroperator en campingspecialist Vacansoleil is begonnen met de verkoop van camping reizen in Spanje aan de inwoners van dat land. Het Nederlandse familiebedrijf meent dat onder andere vanwege de corona-pandemie maar ook omdat de inwoners van Spanje graag in eigen land op vakantie gaan, veel naar de campings zullen gaan dit jaar.

Het is bekend dat de inwoners van Spanje graag in eigen land op vakantie gaan en vaak gebeurt dat in vakantiewoningen aan de kust of in de bergen en in het platteland. Maar vanwege de corona-pandemie kiezen steeds meer Spanjaarden voor een campingvakantie vanwege het gevoel van vrijheid en corona-veiligheid.

De bedoeling van Vacansoleil is Spaanse families niet alleen naar de Spaanse campings in eigen land, met name aan de Costa Brava en Costa Dorada, te lokken maar ook naar andere Zuid Europese landen zoals Frankrijk, Portugal, Italië en Kroatië.

De Spaanstalige website van Vacansoleil.es (Vacaciones en Camping) is inmiddels al online en er werkt ook Spaanstalig personeel als extra service naar de klanten. Vacansoleil zegt in een artikel op Travelpro dat het bedrijf groeikansen ziet in Spanje. Het is een groot land met weinig concurrentie terwijl de inwoners van Spanje volgens Vacansoleil fanatieke kampeerders zijn.

Vacansoleil moet er echter wel rekening mee houden dat de meeste inwoners van Spanje op campings verblijven dat vaak doen op dezelfde campings waar ze elk jaar naartoe gaan of de reserveringen zelf regelen want vanwege de taal is dat natuurlijk geen probleem.

Maar Vacansoleil wil dit keer niet de Europese camping reizigers naar de Spaanse campings brengen maar de Spaanse camping reizigers naar de Europese campings.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.