skip to Main Content
Dronken passagiers op Transavia vlucht naar Barcelona slaan en bespugen piloot

Dronken passagiers op Transavia vlucht naar Barcelona slaan en bespugen piloot

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

transavia3BARCELONA – De piloot van een Transavia vliegtuig is vorige week door twee dronken passagiers geslagen en bespuugt nadat hij het duo op hun gedrag wilde aanspreken. Het voorval deed zich voor nadat de vlucht met vertrek Schiphol was geland in Barcelona waar de piloot de dronken man en vrouw wilde aanspreken op hun gedrag. Vanwege de veiligheid kon en mocht hij dit niet doen gedurende de vlucht.

Tijdens de vlucht waren er twee passagiers die onder invloed van alcohol waren en aardig wat problemen veroorzaakten. De man en vrouw wilde niet naar het cabinepersoneel luisteren en aanwijzingen opvolgen. Gedurende de twee uur durend vlucht hadden ook andere passagiers veel last van het dronken duo.

Nadat de vlucht was geland in Barcelona werd het tweetal in bedwang gehouden waarop de piloot met hen wilde praten over hun wangedrag. Op dat moment ontstond er een handgemeen waarbij de piloot werd geslagen door het tweetal en diverse keren werd bespuugt. De piloot werd ter plaatse aan zijn verwondingen geholpen en heeft inmiddels aangifte gedaan van mishandeling. Het dronken duo werd door Spaanse politie meegenomen voor mishandeling.

Ondanks zijn lichte verwondingen en redelijk dramatische ervaring, kon de Transavia piloot gewoon tergvliegen met hetzelfde vliegtuig naar Schiphol. De piloot en het cabinepersoneel zin inmiddels weer terug in Nederland maar het dronken duo zal op zoek moeten naar een andere vlucht voor de terugreis naar Schiphol, Transavia accepteert deze passagiers niet meer op hun vluchten – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken