skip to Main Content
DJ/Zangeres/Celebrity Paris Hilton treedt op in discotheek Lloret de Mar

DJ/Zangeres/Celebrity Paris Hilton treedt op in discotheek Lloret de Mar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

paris hilton lloret de mar tropicsLLORET DE MAR – Paris Hilton, wie kent haar niet, komt deze zomer voor een optreden als DJ naar de badplaats Lloret de Mar aan de Costa Brava. Paris Hilton maakt regelmatig een wereldtournee als DJ waarbij ze ook vaak in Ibiza te gast is. Deze zomer komt ze echter ook op 8 augustus voor een optreden naar de discotheek Tropics in de populaire Catalaanse badplaats.

Paris Hilton, de dochter van de hotelmagnaat Hilton en daarnaast zangeres, model, levensgenieter, roddelqueen, modeontwerpster, actrice, zakenvrouw en DJ, zal deze zomer voor een eenmalig optreden naar de discotheek Tropics in de badplaats Lloret de Mar komen, aldus Nova Radio Lloret. De eigenaar van de discotheek Teddy Law is zeer blij met het feit dat Paris Hilton de uitnodiging heeft geaccepteerd om in een van de populairste discotheken van de populaire badplaats te komen draaien/optreden.

Gedurende de hele zomer is Paris Hilton ook te gast als DJ op het party-eiland Ibiza waar ze optredens heeft in de Amnesia discotheek. Bijna elke week staat ze daar achter het mengpaneel en draaitafels (zoals dat vroeger heette), iets wat ze al enkele zomers met succes doet.

Voor diegene die interesse hebben om de celebrity in levende lijve te zien en haar DJ-kunsten te bewonderen, de kaarten worden pas één week voor haar optreden op maandag 8 augustus in de verkoop gedaan bij de deur van de discotheek Tropics en via andere verkoopkanalen die nu nog niet bekend zijn. Zie de website voor meer informatie – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken