skip to Main Content
Wat is jouw favoriete opblaasbare figuur of vorm deze zomer in Spanje?
Freepik

Wat is jouw favoriete opblaasbare figuur of vorm deze zomer in Spanje?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Wat is jouw favoriete opblaasbare figuur deze zomer in Spanje?

Freepik

MADRID – We hebben ze allemaal gezien, in Spanje of ergens anders je komt er niet meer omheen. De opblaasbare figuren zoals eenhoorns, flamingo’s, pizzapunten, Disney figuren, de Millennium Falcon uit Star Wars, stieren, vleugels en walvissen of haaien. Waar men vroeger (nog niet zo heel lang geleden) genoegen nam met een opblaasbaar luchtbed op zee moet dat blijkbaar nu alle figuren en kleuren hebben.

Nu is natuurlijk de vraag of ook jij als strandganger en Spaanse zee lover meedoet met de trend van opblaasbare figuren tijdens jouw vakantie in Spanje. Het is niet iets nieuws en het is al enkele jaren aan de gang (mede dankzij Instagram en de vele bekendheden die poseren op een opblaasbaar figuur) maar de kans is groot dat de zee straks helemaal vol drijft met plastic (daar is al genoeg van in de wereldzeeën) opblaasbare figuren en vormen.

Daarom de vraag aan onze lezers … wat is jouw favoriete opblaasbare figuur en vorm deze zomer? Doe mee met deze rankingslijst!

We hebben overigens nog meer rankingslijsten waar je jouw mening kunt geven. Bekijk ze allemaal via deze link.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken