skip to Main Content
Gemeente Barcelona opent digitaal condoleance boek voor de slachtoffers van de aanslagen

Gemeente Barcelona opent digitaal condoleance boek voor de slachtoffers van de aanslagen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Daags na de aanslag in Barcelona opende de gemeente een zaal waar eenieder iets kon schrijven in het condoleance register. Dat werd tot nu toe massaal gedaan en er kwamen dit weekend meer dan 4.500 mensen voorbij om emotionele berichten achter te laten. De gemeente realiseert zich dat er veel mensen zijn die niet in Barcelona wonen en toch een bericht willen achterlaten. Vanaf nu is dat mogelijk via de website en het digitale condoleance boek.

Ter nagedachtenis van de 14 slachtoffers bij de terroristische aanslag op de Ramblas van Barcelona en de verijdelde aanslag in de badplaats Cambrils, heeft de gemeente Barcelona een condoleance register/boek geopend in het gemeentehuis. Gezien het feit dat er wereldwijd veel mensen zijn die een berichtje willen achterlaten en niet naar Barcelona kunnen komen, heeft de gemeente Barcelona op veler verzoek een digitaal condoleanceregister geopend.

Bij de gemeente in Barcelona liggen vijf fysieke boeken klaar om gevuld te worden met emotionele berichten, iets wat het afgelopen weekend door meer dan 4.500 personen reeds gedaan werd. Nu kan dat dus ook online via deze link naar het “libro digital de condolencias”. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om een bericht achter te laten maar de berichten zullen snel ook online te lezen zijn, daar wordt nog aan gewerkt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
 1. Goed initiatief!!!
  De Spanjaarden verdienen dit!!!
  Ja inderdaad Sonia, ook gelezen op de pc hier.
  Kleuters??? Waar gaat dit naartoe???
  Wat horen en zien ze dan thuis???
  OPROTTEN DIT GESPUIS!!!!!
  Naar ik lees zou da ander GESPUIS ook gedood zijn(wel nog geen nieuws gezien, enkel gelezen op pc)
  Als dit zo is : OPGERUIMD STAAT NETJES!!!
  DANK U WEL POLITIE !!!!!!!! HEEL GOED GEWERKT !!!!!!

 2. Heb mijn medeleven net betuigt via de link, en in het Spaans natuurlijk.
  Ben hen dat verschuldigd.
  De imam ( terrorist ) is er ook geweest !

  Net op tv vernomen dat er kleutertjes ( moslims ) zijn die hier in België al door het thuisfront geradicaliseerd worden.

  1. Families waarvan dit bekend is of waarvan wordt gedacht dat ze hun kinderen al bewerken, oppakken en zonder pardon naar land van herkomst zenden. En een duidelijke vermelding van ” persona non grata”.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken